Съученици на Антония Петрова разкриха: ЛЪЖЕ, че е на 40 години!

https://hotarena.net/laifstail/sauchenici-na-antoniya-petrova-razkriha-lazhe-che-e-na-40-godini HotArena.net
Съученици на Антония Петрова разкриха: ЛЪЖЕ, че е на 40 години!

На колко години е Мис България 2009 Антония Петрова? Истинската й възраст се превърна в по-голяма мистерия от тази на Лили Иванова, пише Intrigi.bg. Преди няколко дни застаряващата миска отбеляза 40-ата си годишнина с малка тортичка, върху която запали четири свещички. Тоца неколкократно отбеляза, че става на 40 години и затова няма да празнува както подобава.

Според Уикипедия миската е родена на 13 май 1984 г., докато във Фейсбук тя посрещна рождения си ден на 23 май заедно с двете си деца и съпруга си. В интернет пък отдавна се носят конспиративни теории, според които г-жа Батинкова е доста по-възрастна и крие реалните си години.

Бивши съученици на Антония разкриха, че тя наистина лъже за възрастта си. „С Тоца учихме в едно и също училище в Перник. Аз бях от съседния клас, но бяхме в един и същ випуск. Няма как да е на 40 години, тъй като аз карам 43-тата“, разказа неин съученик.

Ще се запитате защо пък й е да лъже за 1-2 години? Много просто! Истината е, че когато спечели титлата „Мис България“ Антония бе на границата на възрастовото ограничение за участие в конкурса. В него се допускат жени между 18 и 25 години. А тя бе точно на 25 – или поне така твърдеше. Ако се вярва на твърденията на нейните съученици обаче, се оказва, че през далечната 2009-а Тоца е прехвърлила 26-ата си годишнина и не е имала право да участва в конкурса.

Как и кой й е помогнал да прикрие годините си, остава загадка. Опашатата й лъжа обаче повлича след себе си още хиляди други и така днес на Антония й се налага да духа свещички за 40-и рожден ден, вместо 42-ри.

3 Коментара

Ана

преди 2 седмици

Преди години пак около темата с годините беше си показала личната карта по тв в предаванията на Иван и Андрей.Жени Калканджиева беше водещ и пригласяше,че Тоца била стройна като газела.А дали данните са подменени покрай бившия й съпруг...

Коментирай

ффгфдгдгдг

преди 2 седмици

Тази винаги е изглеждала мега стара.Даже като беше мис Бг и седеше до другите момичета, първоначално се чудех тази лелка какво прави до тия момичета.Още тогава ми се струваше стара, така че няма да се учудя да си е извадила и фалшива лична карта.Тази е такава лъжкиня, лъже за всичко, обиграни мошенници и тя и тлъстия и мъж.

Коментирай

Debi

преди 2 седмици

Няма никакво значение на колко е,поведението и отблъсква и това стига ,за да е неприятно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.