Сценарист на Слави едва не уби човек (Аха да блъсне майка с количка на пешеходна пътека)

Един от главните сценаристи в „Шоуто на Слави“ – хаджи Тошко Йорданов, представлява истинска опасност на пътя, узна HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/scenarist-na-slavi-edva-ne-ubi-chovek-aha-da-blysne-maika-s-kolichka-na-peshehodna-pyteka HotArena.net
Сценарист на Слави едва не уби човек (Аха да блъсне майка с количка на пешеходна пътека)

Един от главните сценаристи в „Шоуто на Слави“ – хаджи Тошко Йорданов, представлява истинска опасност на пътя, узна HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Един от главните сценаристи в &bdquo;Шоуто на Слави&ldquo; &ndash; хаджи Тошко Йорданов, представлява истинска опасност на пътя, узна <strong>HotArena.net</strong>.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Авторът на едни от най-забавните скечове в предаването не признава нито светофари, нито пешеходни пътеки и за малко да блъсне майка с количка на оживено столично кръстовище, видя репортер на в. &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Жената спокойно пресичаше на пешеходната пътека, когато той буквално профуча на сантиметри от нея. Не само че не й даде предимство, въпреки че според правилата, когато завиваш на зелено, си длъжен да оставиш пешеходците да пресекат първи, но и се движеше с поне 100 километра в час. Абсолютен джигит!</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">А и гледаше лошо през прозореца, все едно някой му пречи. Добре че жената реагира бързо и отмести количката с малкото бебе назад, иначе кой знае какво щеше да стане&ldquo;, коментира шокиран очевидец на събитието.</span></p>

1 Коментара

Добринка Стефанова

преди 4 години

И аз съм имала професори, които като заговорят българският език става красив и речта се лее и омайва. Проф. Мутафчийски да се сърди а себе си. Титлите не му помогнаха защото не ни представи никаква професорска риторика, умения, рутина и качества.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.