СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! Бащата на Ивайла Бакалова: Със сестра й са жалки КРАДЛИ! Срамувам се!

Преди две години бащата на най-известните близначки Божидар Бакалов скандализира медиите, че дъщерите му срамят имиджа му и дори се притеснява, че ще му посегнат на живота. Днес ги нарича измамнички, крадли и иска да скъса официалните и законни взаимоотношения с тях, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/skandalni-razkritiq-bashtata-na-ivaila-bakalova-sys-sestra-i-sa-jalki-kradli-sramuvam-se HotArena.net
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! Бащата на Ивайла Бакалова: Със сестра й са жалки КРАДЛИ! Срамувам се!

Преди две години бащата на най-известните близначки Божидар Бакалов скандализира медиите, че дъщерите му срамят имиджа му и дори се притеснява, че ще му посегнат на живота. Днес ги нарича измамнички, крадли и иска да скъса официалните и законни взаимоотношения с тях, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Преди две години бащата на най-известните близначки Божидар Бакалов скандализира медиите, че дъщерите му срамят имиджа му и дори се притеснява, че ще му посегнат на живота. Днес ги нарича измамнички, крадли и иска да скъса официалните и законни взаимоотношения с тях, научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Не се интересувам от мърлявите опити на Ивайла непрекъснато да е по медиите, а просто искам да спре да се домогва до неща, които не й принадлежат и да срами името, което съм й дал при осиновяването! Искам да науча актуалния адрес на Ивайла и Божидара, за да им изпратя призовките за измамите спрямо мен! С тези измами те станаха собственици на дома ми!&ldquo;, споделя настойникът на двете дами в интервю за в. &bdquo;ШОУ&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Родителят споделя, че майката на близначките го е принудила той да бъде с нея: &bdquo;я ми се предложи и спа с мен със задната мисъл да забременее и да ме изнудва! Между другото, Божидарка-старша се е опитала да осъществи същия сценарий и с младеж от нашия вход и баща му, но двамата й теглят жесток побой в мазето си, изхвърлят я навън като куче и тя прави аборт&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Д-р Бакалов лежал в затвора в Америка за изнасилване, според него несправедливо обвинен. Тогава майката Божидара му се обажда и го лъже, че са дошли на оглед за апартамента им и най-вероятно ще го конфискуват. Той се връзва. Така майка му Елеонора приписва жилището на двете щерки, без дори да ги понася.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Като й казах, че искам да кръстя едната на нея, тя викна: &ldquo;Ако кръстиш това копеле на мен, ще скоча от терасата!&rdquo;, предава Божидар точните си думи на майка му.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Докторът споделя, че когато Ивайла и сестра й са били деца, винаги се е отнасял с тях като с принцеси и всичко им е подсигурявал, въпреки че не са негови кръвни чеда. Затова споделя, че лъжите на сестрите, че ги е провесвал с надолу главата от тераси, са абсолютни измислици.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.