СМЯХ! Галена се ОКЕПАЗИ с фотошоп!

Галена е азбучен пример за това как не трябва да се прекалява с фотошопа! Певицата винаги е била със стройно тяло и достатъчно красива, за да няма нужда от корекции, но въпреки това злоупотребява с фотошопа. Последната снимка искрено разсмя екипа на HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/smqh-galena-se-okepazi-s-fotoshop HotArena.net
СМЯХ! Галена се ОКЕПАЗИ с фотошоп!

Галена е азбучен пример за това как не трябва да се прекалява с фотошопа! Певицата винаги е била със стройно тяло и достатъчно красива, за да няма нужда от корекции, но въпреки това злоупотребява с фотошопа. Последната снимка искрено разсмя екипа на HotArena.net.

<p><strong><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Галена е азбучен пример за това как не трябва да се прекалява с фотошопа! Певицата винаги е била със стройно тяло и достатъчно красива, за да няма нужда от корекции, но въпреки това злоупотребява с фотошопа.</span></strong></p> <p><strong><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></strong></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Последната снимка искрено разсмя екипа на <strong>HotArena.net</strong>.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Гърлата е качила своя фотосесия на официалната си страница във Фейсбук. Изпълнителката на &bdquo;Нищо общо&rdquo; обаче е наблъскала снимките с фотошоп и на моменти това е толкова осезателно, че визията й е станала изкривена и неестествена.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Доказателство за нескопосаната обработка на снимките са светлосенките и отраженията, които стоят изключително странно. Така например сянката, която пада под брадичката на Галена, е несъразмерна и крива.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Това е така, защото при корекциите по снимката, са рязали доста от лицето на певицата. Но вместо то да изглежда скулесто и слабо, стои изкривено.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Същото се отнася и за едното рамо на Галена, което е толкова хлътнало на вътре, че чак плаши.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Слава богу, Галена далеч не изглежда така. За съжаление обаче окепазява външния си вид с ненужния фотошоп.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&bdquo;Галена, на живо изглеждаш много по-добре, спри с този фотошоп&rdquo;, съветват я нейни фенове във Фейсбук.</span></p>

2 Коментара

Ту тънка, ту дебела...

преди 11 години

Защо не направите разбор на наистина \"зверски\" фотошоп–този, който прилагат на Николета!Покажете как най–често скриват късите и крака!

Коментирай

Аз

преди 11 години

Ох леле аман от разбирачи следващия път преди да пишете такава статия или да говорите се хванете поработете с Фотошоп и тогава ще видите че не всичко което ви се иска е възможно да се направи с фотошоп и ще видите как изглежда и по какво се познава.Принципно всяка снимка от фотограф винаги минава преработка от програма но не ос мислете че кой знае какво и правят обикновено пипат сенките и цветовете. Специално за тази снимка така се е получило от сенките няма кой знае какъв фотошоп.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.