Светлана на война със стария Гущеров: Не познава внуците си, жена му е хитра и алчна!

https://hotarena.net/laifstail/svetlana-na-voyna-sas-stariya-gushterov-ne-poznava-vnucite-si-zhena-mu-e-hitra-i-alchna HotArena.net
Светлана на война със стария Гущеров: Не познава внуците си, жена му е хитра и алчна!

Бившата плеймейтка Светлана Гущерова е сърдита на свекъра си бизнесмена Христини Гушеров, който според нея не се интересува от собствените си четири внучета, а отглежда това на втората си жена Диана.

„Какъв дядо е? Нищо не им е купил и на четиримата, а носят неговата кръв. Настоящата му жена гo e настроила против мъжа ми Християн и те двамата не контактуват. Бива ли така?“, ядосва се Светлана.

Според ней бизнесменът е виждал само първото им дете момичето Анелия-Добромира .“След това обаче отношенията ни се промениха като се разбра, че второто дете, с което съм бременна, е момче. Най-вероятно Диана, жената до свекър ми (на снимката долу), се е притеснила да не би на сина ми да му се припишат имоти, които според нея й принадлежат“, смята моделката.

„Тя се оказа хитра и алчна жена, която настрои един баща срещу сина му и внуците. Хайде мен ако иска да ме уважава, но детето си и внуците? Не сме взели и стотинка от свекър ми", казва Гущерова в интервю.

Мъжът до нея и баща на четирите й деца - Християн е приел, че баща му не се интересува от него. „Но е много тъжен, нормално е“, казва още Светлана.

По думите й двамата с мъжа й не дължат пари на хора, а Християн не е комарджия и алкохолик, каквито слухове тръгнаха след скандала с Кирил Терзиев.

8 Коментара

Дара

преди 3 седмици

Как да я приеме за снаха уважавания Д.Гущеров като на едно негово парти с клиенти на компанията му тази курва Светла обикаляше по стаите в хотела и обслужи поне четирима негови приятели за една вечер. Срам голям ,да си е мислел сина му какви ги върши,да не си е вземал проститутка за жена

Коментирай

Антон

преди 3 седмици

Тази проста проститутка щавеше един чичак на времето от Добрич, горкия отрови му живота

Коментирай

ннн

преди 3 седмици

Какво намесва фина дама като Диана и нейната прекрасна дъщеря...Те какво общо имат , че тя е била на повикване?

Коментирай

Ана

преди 3 седмици

Така както Християн е приел жената на баща си,така и бащата трябва да приеме избора на сина му.Това е жената на Християн,той живее с нея и си я харесва.Сервитьорката на стария гущер заради хубостта му го взела сигурно.Аз съм дете на разведени родители.От опит казвам,че в такива ситуации,вторите жени влияят на мъжете и те,ако са на място няма да се оставят на манипулации.

Коментирай

гггггг

преди 3 седмици

Светлана се къса от яд, че се съдра да ражда за да изнуди съртия Гущеров за пари, ама не и успяха манипулациите.Тия номера с изнудването чрез деца вече не минават-който си ги е раждал да си ги гледа.Тази да започне работа и да си купува на децата каквото иска.

Коментирай

Нонка

преди 3 седмици

Какво и е виновен свекъра,нали има мъж той да не е малък,дърто прасе станало не може 2 лева да изкара ,а чака на баща си,не те ли е срам бе християне

Коментирай

Хазяина

преди 3 седмици

Не знам какво чакате и кой виновен ,но в моят апартамент където живеете сега не сте ми плащали 3 месеца наема ,аз търпя уж заради децата ама и аз семейство храня,ше ви изгоня накрая

Коментирай

Ум белия делфин

преди 3 седмици

Аз пък се чудя на дъртия гущер,жена му,дъщеря му не им ли е неудобно да се снимат и показват без Християн.Тези ,ако са читави, ще съдействат за сдобряването на баща и син.Не може да диктуваш живота на детето си и да не си си свършил работата на родител.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.