Тризначките пак изпушиха: Ще съдим България, алчни изроди! Не ПРОСТИТУИРАМЕ! (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/triznachkite-pak-izpushiha-shte-sadim-balgariya-alchni-izrodi-ne-prostituirame-snimki HotArena.net
Тризначките пак изпушиха: Ще съдим България, алчни изроди! Не ПРОСТИТУИРАМЕ! (СНИМКИ)

„За българската помия – други са проститутки, а не ние, но се наслаждаваме на агонията ви, алчни изроди“, изригна една от най-известните сестри на „Биг брадър“ Надежда.

Най-смелата близначка категорично заяви, че ще съди България, за клеветите, че със сестра й Вяра проституират в Англия, където живеят в момента.

„Ще съдя България в Англия за това, че комюнитито (обществото) ни обижда, дискриминира като човешки същества и малтретира“, допълни Надежда. която се представя като Хоуп.

Преди месеци момите, станали известни от култовия формат, споделиха зов за помощ в мрежите, в който разказаха, че имат проблеми с наркотиците и че им се налага да проституират. Сега Хоуп твърди, че случаят не е такъв.

„Защото не сме мюсюлмани, биваме малтретирани и тормозени и трябва да спим по улиците, да идват всякакви болни психически и наркомани да ни обладават и по цял ден да сме в тяхната кожа, за да ни контролират. От 6 години се опитваме да стоим далече от наркотици, цигари, алкохол и ПРОСТИТУЦИЯ в Ангия“, написа тя в края на миналата година.

Преди публикацията й Надя бе пуснала и фотос в социалните мрежи, от който стана ясно, че живее в кашон. Бившата тв фурия седи увита в одеяло на улицата, а целият й багаж е събран в торба, която й служи за възглавница. Тогава уж близначката сподели, че е просякиня, но това, че и проституирала, се оказва пълна лъжа.

„Изпратиха ми от БГ помията, че са писали, че сме проститутки в Англия. Те са проститутки! Всички в Англия знаят за лъжите ви“,  поясни сестрата в коментар под публикацията.

Хоуп сподели на последователите си, че наистина е просякиня и че й е много трудно да си намери работа отвъд граница. „Трябва автобиография, но нямам никакъв опит от България... Да напиша работих за телевизия и търся работа? Само това имам от България“, откровеничи сестрата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.