Турнето на „Пайнер“ завърши със скандал! (Подробности)

В събота вечер се изнесе последният концерт от турнето на „Пайнер“ в Благоевград. Студена война между изпълнителите се е водила още от първия ден, но тя естествено остана скрита за зрителите, тъй като се е разиграла зад кулисите, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/turneto-na-painer-zavyrshi-sys-skandal-podrobnosti HotArena.net
Турнето на „Пайнер“ завърши със скандал! (Подробности)

В събота вечер се изнесе последният концерт от турнето на „Пайнер“ в Благоевград. Студена война между изпълнителите се е водила още от първия ден, но тя естествено остана скрита за зрителите, тъй като се е разиграла зад кулисите, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">В събота вечер се изнесе последният концерт от турнето на &bdquo;Пайнер&ldquo; в Благоевград. Студена война между изпълнителите се е водила още от първия ден, но тя естествено остана скрита за зрителите, тъй като се е разиграла зад кулисите, научи <strong>HotArena.net</strong><strong>.</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">В крайна сметка до бой така и не се стигнало. Оборотните Пайнерки не се съгласявали почти за нищо с режисьорите на концертите. Някои от главните героини са си позволявали да закъсняват, втори искали тоалетите да не ги правят дебели, трети искали еди-какъв си грим.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Или с по-малко думи казано &ndash; крапризите им нямали край. Пред камерите и прожекторите изпълнителките изглеждаха усмихнати и щастливи, но щом угаснат светлините, физиономиите им отново ставали ледени, пише в. &bdquo;България Днес&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Мария била най-най капризната. Дори се надувала и страняла от колежките си, предпочитайки разговорите по мобилния или пък със сестра си.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Дебютантът Фики бил игнориран, тъй като мнозина от колегите му смятали, че славата му се дължи на парите на баща му Тони. Негова дружка бил Галин, свързвайки ги общия интерес към фитнеса.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Хора от бекстейджа на концертите допълват още, че нищо не било като едно време. Сега изпълнителите на &bdquo;Пайнер&ldquo; са се взели за големи звезди и затова между тях разбирателството и приятелството било невъзможно.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.