УДИВИТЕЛНО! Шеф Петров разкри как смъкна 50 кила

https://hotarena.net/laifstail/udivitelno-shef-petrov-razkri-kak-smakna-50-kila HotArena.net
УДИВИТЕЛНО! Шеф Петров разкри как смъкна 50 кила

Цели 50 килограма е отслабнал преди няколко години шеф Петров. Той се е подложил на специален хранителен режим, за да постигне необходимия резултат. Готвачът е категоричен, че стига да иска, всеки може да влезе във форма, без да се налага да използва медикаменти за отслабване. Шефът негодува от факта, че в редица страни наднорменото тегло се бори с лекарства, а не с диета и спорт.

Последната такава държава е Великобритания. Тамошните лекари ще изписват на болни хора с наднормено тегло безплатни инжекции за отслабване.

"Човек трябва сам да се грижи за себе си и да избере най-правилния начин това да стане. Никой не може да ти каже какво да правиш" - обяснява Петров.

Днес почти едно на всеки 10 деца в света започва начално училище с наднормено тегло и приблизително едно на всеки пет деца го завършва със затлъстяване. Англия е с най-много дебели хора в света.

"Децата влизат в училище с наднормено тегло, но важното е да излязат с нормално тегло", казва шеф Петров по повод затлъстяването на младите напоследък в световен мащаб.

Според него цялото хранене в България се базира на това да изберем най-евтината храна, защото сме бедни, и заради това българите страдаме.

"Всеки сам избира диетата си. Тя може да е химическа, може и да е по естествен път, със здравословно хранене. Аз лично отслабнах 50 килограма преди години само с хранителен режим", споделя топготвачът.

Здравословното хранене според него е най-доброто, което един човек може да избере за тялото си. Защото всякаква химия вреди на черния дроб, на бъбреците и на сърцето.

За него човек сам трябва да знае кога да спре, кога тялото му не се чувства добре. Да се консултира с лекар и да спазва диетата. Това за шефа са прости неща и казва, че напълняването и отслабването е единствено психика.

"Недопустимо е на едно дете да му наложиш химическа диета. Всичко трябва да се направи по естествен начин, но всеки решава сам за себе си", коментира шефът.

Петров споменава, че преди 20 години в Щатите също е имало огромен проблем със затлъстяването, но вече почти го няма заради политиката на правителството.

"Отслабването може да стане и с билки", казва шефът и добавя: "Навремето хората са живеели по 80-90 години с наднормено тегло. Важното е да не се яде сол и захар и да се приемат билки".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.