Ужас! Чочо Попйорданов в КОМА! (Приет е в Пирогов)

Ужасна новина в навечерието на Великден. Известният актьор Чочо Попйорданов се бори за живота си. Той е настанен в Централна реанимация на "Пирогов" с изключително тежки контузии.

https://hotarena.net/laifstail/ujas-chocho-popiordanov-v-koma-priet-e-v-pirogov HotArena.net
Ужас! Чочо Попйорданов в КОМА! (Приет е в Пирогов)

Ужасна новина в навечерието на Великден. Известният актьор Чочо Попйорданов се бори за живота си. Той е настанен в Централна реанимация на "Пирогов" с изключително тежки контузии.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\"><strong>Ужасна новина в навечерието на Великден. Известният актьор Чочо Попйорданов се бори за живота си. Той е настанен в&nbsp; Централна реанимация на \"Пирогов\" с изключително тежки контузии.</strong> </span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Закаран в болницата в кома днес следобед. Попйорданов &nbsp;е с тежка двустранна мозъчна контузия, двустранно счупване на черепните кости, вътречерепен хемтом, счупвне на черепната основа, контузия на белия дроб и с едно счупено ребро. </span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&ldquo;Тежките наранявания са резултат от височинна травма&rdquo;, съобщиха от &ldquo;Пирогов&rdquo;.&nbsp;<strong> <br /></strong></span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\"> Сърдечната му дейност се поддържа с медикаменти и е на командно дишане. За момента не се нуждае оперативна намеса, пишат от blitz.bg</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Според източник на \"Труд\" Попйорданов е открит в района на гробищата в столичния квартал \"Бояна\", където бил забелязан да се движи заднишком, след което пада от височина 2 метра и половина.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Състоянието му е усложнено от сериозния проблем, който има с черния дроб (цироза), съобщиха запознати със случая. Според тях при приемането му в \"Пирогов\" актьорът е лъхал силно на алкохол.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.