Ужас! Тялото на Емануела цялото в белези

Цялото тяло на Емануела е в белези, прилича на ветеран от войната, научи HotArena.net. Певицата изглежда доста секси, но когато махне дрехите, лъсват доста неприятни неща, призна самата тя. Белезите са следствие на няколко сериозни операции, които певицата е претърпяла, една от които бе съвсем наскоро.

https://hotarena.net/laifstail/ujas-tqloto-na-emanuela-cqloto-v-belezi HotArena.net
Ужас! Тялото на Емануела цялото в белези

Цялото тяло на Емануела е в белези, прилича на ветеран от войната, научи HotArena.net. Певицата изглежда доста секси, но когато махне дрехите, лъсват доста неприятни неща, призна самата тя. Белезите са следствие на няколко сериозни операции, които певицата е претърпяла, една от които бе съвсем наскоро.

<p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Цялото тяло на Емануела е в белези, прилича на ветеран от войната, научи <strong>HotArena.net</strong>. Певицата изглежда доста секси, но когато махне дрехите, лъсват доста неприятни неща, призна самата тя.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Белезите са следствие на няколко сериозни операции, които певицата е претърпяла, една от които бе съвсем наскоро.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&bdquo;Лекарите признаха, че нещата са били на ръба. Буквално съм си играла на котка и мишка със смъртта. Наложи ми се петчасова операция за смяна на силиконовите импланти и премахване на пъпна херния. Съгласих се да легна под ножа с ясното съзнание, че поемам риск. По това време организмът ми беше много слаб. И съвсем естествено нещата се усложнили. Паднал ми рязко хемоглобинът. Добре че съм била в ръцете на опитни хора. След това изглеждах ужасно от преливанията. Бях цялата подута. Възстановяването ми беше ужасно тежко&ldquo;, разказва Емануела, но без да прави впечатление, че иска някой да я съжалява, писа &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">За ВИП съквартирантката в шоуто &bdquo;Къртицата&ldquo; подобна тежка хирургическа интервенция не е нищо ново. Още на пет години тя преживява сложна сърдечна операция. Белегът върху нежната й кожа стои и до днес. След това спешно я вкарват в болница и я режат заради усложнения от херния.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&bdquo;Приличам на войник, който се връща от фронта. По цялото си тяло имам белези, но те не ме притесняват. По-скоро ми напомнят, че в някои моменти от живота си съм изкарала страхотен късмет и съм оживяла на косъм. А и вече не ме е страх от операционната маса. След раждането на сина ми два пъти ходих да ми сменят силикона, тъй като не бях доволна от резултата. Сигурно съм се пристрастила към скалпела&ldquo;, шегува се Емануела.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.