Уволниха Миглена Ангелова за сетен път!

„Искрено и лично“ е свалено за пореден път от екран. От ТВ7 заявиха, че промяната е част от освежаването на програмната схема на телевизията за предстоящия телевизионен сезон, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/uvolniha-miglena-angelova-za-seten-pyt HotArena.net
Уволниха Миглена Ангелова за сетен път!

„Искрено и лично“ е свалено за пореден път от екран. От ТВ7 заявиха, че промяната е част от освежаването на програмната схема на телевизията за предстоящия телевизионен сезон, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Искрено и лично&ldquo; е свалено за пореден път от екран. От ТВ7 заявиха, че промяната е част от освежаването на програмната схема на телевизията за предстоящия телевизионен сезон, научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Това е третият провал за ток шоуто на водещата в червено. &bdquo;Искрено и лично&rdquo; тръгна първо преди повече от 10 години в ефира на Би Ти Ви и в началото се радваше на голям успех.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Предаването представяше личните истории на обикновени хора и търсеше решения на проблемите им, с което бързо набра популярност и беше сред най-гледаните, пише в. &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">С времето обаче темите се изчерпаха, а постоянните скандали около името на водещата уронваха престижа на медията. В крайна сметка рейтингът на &bdquo;Искрено и лично&rdquo; падна толкова много, че се наложи да се свали от екран.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Години по-късно ТВ7 подаде ръка на Ангелова, но и това вече е в миналото.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Все още не е ясно дали Миглена Ангелова ще продължи с опитите да води предаването си в други телевизии или ще се заеме с нов проект. Тя отдавна обмисляла да се заеме с нещо различно и да се откаже от кариерата си на тв журналист, но все не се решавала.</span></p>

2 Коментара

хаха

преди 10 години

тая бабка да заминава в чужбина да си гледа внуците и правнуците вече не е интересна никому.

Коментирай

ico

преди 10 години

Ма тя пак много се задържа,някой имаше явно железни нерви,ама и те не издържаха.Да отива да си търси поредния съпруг,че нещо изостава....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.