Валери Божинов най-накрая се изнесе от ергенската си квартира (ПОДРОБНОСТИ)

Изловиха футболиста Валери Божинов да изнася багажа си от квартирата, която нае, след като с Лозанова се изпокараха миналото лято, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/valeri-bojinov-nainakraq-se-iznese-ot-ergenskata-si-kvartira-podrobnosti HotArena.net
Валери Божинов най-накрая се изнесе от ергенската си квартира (ПОДРОБНОСТИ)

Изловиха футболиста Валери Божинов да изнася багажа си от квартирата, която нае, след като с Лозанова се изпокараха миналото лято, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Изловиха футболиста Валери Божинов да изнася багажа си от квартирата, която нае, след като с Лозанова се изпокараха миналото лято, научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Съседите му споделят, че скоро не са го засичали да се мотае из затворения комплекс. Бил е засечен веднъж с голям куфар, с който вероятно е изнесъл вещите си от ергенската бърлога.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">В момента нападателят на &bdquo;Левски&ldquo; живее при съпругата си в &bdquo;Манастирски ливади&ldquo;, където я бе оставил сама с детето, когато бракът им претърпя лятно сътресение, пише в. &bdquo;България Днес&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Според думите на Николета те са възродили любовта си и се обичат повече от всякога. Същевременно докато Валери лекува контузия, тя замина за Испания, в компанията на Азис и Петко Димитров, за да плакне очи по Кристиано Роналдо.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.