Венета Харизанова лъже, че е оферирана от Берлускони! (Всъщност никой не я иска)

Бившата водеща на „Жените говорят“ по ТВ7 Венета Харизанова лъже, че е получила покана да води предаване в италианската РАИ 1, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/veneta-harizanova-lyje-che-e-oferirana-ot-berluskoni-vsyshtnost-nikoi-ne-q-iska HotArena.net
Венета Харизанова лъже, че е оферирана от Берлускони! (Всъщност никой не я иска)

Бившата водеща на „Жените говорят“ по ТВ7 Венета Харизанова лъже, че е получила покана да води предаване в италианската РАИ 1, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Бившата водеща на &bdquo;Жените говорят&ldquo; по ТВ7 <em>Венета Харизанова</em> <strong>лъже, че е получила покана да води предаване</strong> в италианската РАИ 1, научи <strong>HotArena.net.</strong><strong></strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">разкриха приближени до настоящата блондинка. Моделката сама се хвали, че е отказала да води токшоу в канала на Берлускони заради лоши финансови условия, пише в. &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Парите, които ми предлагат там, са малки. Същата сума мога да взимам и тук. Предлагат ми от три телевизии да водя женски предавания, само трябва да реша кое да избера&ldquo;, заявила високомерно Харизанова.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">От телевизионните среди коментират, че Венета преувеличава значително. &bdquo;Иска й се да й предложат в която и да е италианска телевизия, но уви. Те си имат достатъчно кадърни кадри там, не са стигнали до нея.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Тя иска да работи в телевизия и да е на екран, но чак от 3 телевизии да се борят за нея, ме съмнява. Харизанова не е изтъкнат телевизионен корифей, че да се избиват да я канят за водеща&ldquo;, подигравателно разказва бивша нейна колежка.</span></p>

1 Коментара

qna

преди 9 години

Харизанова няма никакво поведение на добра телевизионерка. Всичките й реакции в предаването,което водеше с Ива Екимова бяха комични.Само се клатеше и се хилеше неадекватно в ефир,a Ива износваше интервютата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.