Заради Гущерови: Кирил Терзиев дължи 200 бона на лихвари! Християн ги профукал по почивки

https://hotarena.net/laifstail/zaradi-gushterovi-kiril-terziev-dalzhi-200-bona-na-lihvari-hristiyan-gi-profukal-po-pochivki HotArena.net
Заради Гущерови: Кирил Терзиев дължи 200 бона на лихвари! Християн ги профукал по почивки

100 000 евро заем от Кирил Терзиев са взели семейство Гущерови. Това разкри източник на Intrigi.bg, пожелал анонимност. По думите му крупната сума е заета с цел закупуване на право на строеж върху имот в покрайнините на София.

Сагата започва преди няколко години, когато Християн и Светлана молят своя близък приятел Кирил Терзиев да им заеме 200 000 лева, които да вложат в имот. Тъй като борецът не разполага с такава сума, се свързва с лихвари и на свой ред ги заема срещу висока лихва, доверявайки се, че Гущерови ще върнат парите.

„Вместо да плати имота, Християн заведе жена си на няколко почивки и парата свърши“, разказва нашият източник. Многодетното семейство започва да мотае Кирил Терзиев, че ще върне парите разсрочено, но това така и не се случва.

Борецът и до днес е притискан от мастити лихвари да възстанови крупната сума, заради което и агресира срещу Гущерови.

Така се стига до деня, в който Кирил засича Светлана с автомобила си и я напада словесно и физически, по думите й.

В другиден (13 юни) моделката ще бъде разпитвана пред съдия, където се очаква да потвърди показанията си. Твърде е възможно Гущерова да се отрече от показанията си за смъртни заплахи, като в замяна борчът на семейството бъде значително намален.

Пак остава висящ обаче въпросът как семейството ще успее да върне останалите пари, при положение, че е пред фалит…

6 Коментара

Dara

преди 6 дни

Да чакаш пари от тези двамата е все едно от умрял писмо да очакваш ! Момчето ще пие една студена вода,прасето ше се налива с ракия ,а курвата ще изкара някой друг сеанс да има за джобни ….а жалките деца при баба Кунка в Търговище

Коментирай

gabi

преди 6 дни

агресира.... уууче че сложна дума. Тук някой от Перник ли е писал статията?

Коментирай

ЦЯЛО ТЪРГОВИЩЕ Я ИЗНАСИЛИ ПИЯНА ТАЯ

преди 6 дни

АЛО ИЗНАСИЛЕНА СВЕТЛАНА ОТ 7 МЪЖЕ! БОКЛУК СИ МА И ВСИЧКИ СА ТЕ ЕБАЛИ И СВЕКЪРА ТИ ПЛЮЕ МА ТЕБ И ДЕЦАТА ТИ АУТИСТИ КОИТО КРИЕШ. И МАЙКА МУ НА ХРИСТИЯН НЕ ТЕ СЛЕДВА ДОРИ В ИНСТАГРАМ ЗАЩОТО НЕ ТЕ ПОНАСЯ. МАЙКА ТИ ОЧИЛАТТА КОБРА Е ЕДНА МЕТЛА КОЯТО ПИЕ КРЪВ С ТЕБ ОТ ХРИСИ! ДА ПАЛИ ПАНТОФИТЕ С КОТКИТЕ И ОБРАТНО НА СЕЛО А СОЦИАЛНИТЕ ДА ВИ ВЗЕМАТ ДЕЦАТА ЗАЩОТО ИМ КРЕЩИШ И ГИ БИЕШ. ДЪЩЕРЯ ТИ В ДЕТСКАТА КАЗВА ЧЕ МАМА Я БИЕ И Е МНОГО ЛОША! САМОУБИЙЦА ИЗМИСЛЕНА АНОРЕКСИЧКА И АЛКОХОЛИЧКА КОКАИНОВА ДРУСАЛКА

Коментирай

кочо

преди 6 дни

Кирил Терзиев я чука от години а дебеланкото е пълен балък и кретен

Коментирай

gabi

преди 6 дни

до "ЦЯЛО ТЪРГОВИЩЕ Я ИЗНАСИЛИ ПИЯНА ТАЯ", туй ако всичкото е вярно е ужасно просто. Децата аутисти, бие ги, тя взема кокаин.

Коментирай

Гери

преди 6 дни

Тази тъпа овца си мислеше че като роди 4 деца ще е безгрижна цял живот ,само че изтегли късата клечка . Не я жалете така и се пада още доста бой трябва да яде тази курва за всички мръсотии които е направила и продължава да прави

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.