Зорница Линдарева откарана с линейка, след гостуването й сутринта при Гала! (Подробности)

Участничката във „ВИП Брадър“ Зорница Линдарева, която снощи отпадна, сутринта бе гост на Гала в „На кафе“. След края на снимките обаче е загубила съзнание и линейка я е отвела към болница, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/zornica-lindareva-otkarana-s-lineika-sled-gostuvaneto-i-sutrinta-pri-gala-podrobnosti HotArena.net
Зорница Линдарева откарана с линейка, след гостуването й сутринта при Гала! (Подробности)

Участничката във „ВИП Брадър“ Зорница Линдарева, която снощи отпадна, сутринта бе гост на Гала в „На кафе“. След края на снимките обаче е загубила съзнание и линейка я е отвела към болница, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Участничката във &bdquo;ВИП Брадър&ldquo; Зорница Линдарева, която снощи отпадна, сутринта бе гост на Гала в &bdquo;На кафе&ldquo;. След края на снимките обаче е загубила съзнание и линейка я е отвела към болница, научи <strong>HotArena.net.</strong><strong></strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Зори отговаряше твърде емоционално на зададените въпроси на Гала, Маги, Патрашкова и Антон Стефанов. Последният дори я смъмри на няколко пъти, че се оплита в лъжите си и два пъти не казвала едно и също.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Цяла нощ Линдарева е чела и коментари от зрители, които са коментирали през целия сезон участието й. Естествено не е тайна, че моделката бе мразена от доста голяма част от аудиторията.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Вероятно емоциите й изиграха лоша шега и й е прилошало, а след това е загубила и съзнание. Възможно е да не е хапнала, тъй като тя често пропуска да се храни, пише vsekiden.com.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">За щастие имало хора от екипа около Зорница, които успели да викнат линейка и да се погрижат за нея, докато бързата помощ пристигне на място.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Това й е нормално състояние на Зори. Много пъти е губила съзнание. Ей така седим си някъде на кафе и на нея изведнъж й прилошее\", коментираха запознати.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

1 Коментара

stela

преди 9 години

Зорница като не се храни редовно поне да не забравя да пие вода.Това е много важно,иначе се стига до такива ситуации.давам и съвет от личен опит,само че при мен проблемът идва от едно виене на свят в следствие на прекаран вирус.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.