Звезда на "Пайнер" бременна с трето дете (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/zvezda-na-payner-bremenna-s-treto-dete-snimki HotArena.net
Звезда на "Пайнер" бременна с трето дете (СНИМКИ)

Певицата преживяла домашно насилие преди години 

Вървя по трънлив път, но е велико да дадеш глътка въздух на рожба, казва Росица Пейчева 

50-годишна звезда на "Пайнер" е бременна!

Фолклорната певица Росица Пейчева е в очакване на третото си дете от половинката си Николай, с когото са заедно от близо четири години. В момента артистката е в петия месец от бременността си.

Изпълнителката от Родопите има две пораснали деца, но след като е открила любовта, се решава на смелата стъпка отново да стане майка.

Изпълнителката е в петия месец от бременността си

"Дълъг и трънлив е пътят, по който вървя сега, но да дариш живот отново, да дадеш глътка въздух на рожба, идвайки със своя късмет на този свят, е велико! Безпрекословната, всекидневна помощ, топлите думи и голямата радост, която "чета" в очите на моя съпруг Ники, подкрепата от децата ми, близките ни си заслужават и ми дават сили!", споделя емоционално фолклорната певица.

С любимия си Николай очакват детето

"Благодаря за добрите, за топлите хора, които ги има. Вярвам, вярвам, макар и бавно, че всеки е човек! Благодаря за вдъхнатия ми кураж от мнозина приятели, да разкрия и изчистя душата си не само заради мен, а и заради други жени в моето положение, заради силното майчино чувство към неродената ми рожба... Толкова се скъси животът ни бе, мили хора, толкова много болести, проклетия и смърт по света, а толкова са малко истинските радости и щастие и ние още повече слагаме чернилка и жупел", казва още Пейчева.

Росица признава, че тази бременност за нея е различна, защото е спокойна, докато при първото очакване на дете е била подложена на домашно насилие.

"Някои мои близки знаят, други - не, първият шамар в живота ми не бе нито от мама, нито от татко, а от бащата на децата ми, и то точно в 5-ия месец на първата ми бременност. Излишно е да казвам, израснала съм в прекрасно семейство, без насилие и подобни ситуации, каква рана зейна в душата ми... С невинно създание на сърце, в корема ми къде да отида? Да се оплача? На кого? Че бях поредната трета съпруга. Поддадох се на младостта на една 19-годишна наивница и съжалителна към предлагащата й се тогава любов, че е изстрадал от предишните бракове, това е", връща лентата назад Пейчева, която вече е готова да бъде напълно щастлива.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.