Лео Бианки с мафиотска жилка (Ето какво се е случило във фамилията му)

2264
31 Август 2014, 15:30


Лео Бианки можеше и да не е най-известният италианец у нас, ако сицилианската мафия „Коза Ностра” бе наказала фатално многолюдната му фамилия заради прегрешенията на един от роднините му, научи HotArena.net.

 

По щастливо стечение на обстоятелствата обаче кръвожадните главорези пощадили семейството на пеещия кулинар, а по този начин оказали косвено влияние и върху неговото бъдеще в България, пише в. „Уикенд“.

 

 Връзките на 40-годишния шоумен със сицилианската мафия са му по майчина линия – фамилията на Кристина произхожда от Катания. Леонардо Бианки е роден  на 9 март 1974 г. в Анкона, откъдето е баща му. Преди много години, още по времето на социализма, таткото на Лео дошъл в България на почивка. Повторил, а когато потретил довел и сина си на родното Черноморие.

 

Преди това в Анкона семейството живеело в огромна къща с градина и няколко допълнителни помещения. Давали ги под аренда и с парите си помагали да живеят ако не охолно, то добре. Въпреки, че Лео и брат му Адрио разполагали с пари, Бианки започнал да изкарва сам парите си 15-16-годишен. Попаднал обаче не в най-добрата компания, в която членовете й били дилъри на дрога.

 

 Опитали и него да вербуват. „80-90% от приятелите ми взимаха най-различни наркотици. Виждал съм каква ли не дрога. Предлагаха и на мен, но с ръка на сърцето се кълна, че подобни субстанции нито съм докосвал, нито съм приемал”, твърди италианецът.

 

Въпреки, че устоял на наркотиците, името на Лео Бианки все пак влязло в регистрите на полицията в Анкона. Готвачът членувал в редиците на най-непослушната агитка на едноименния местен футболен тим и редоно правели зулуми на стадиона в града.

 

„Отивахме там не толкова, за да гледама мача, а за да се сбием други хулигани. Срам ме е, но и аз бях такъв. Точно бях навършил 18 и ме вкараха в полицията. Арестуваха ме след поредния бой на стадиона. Пренощувах с белезници, а на сутринта майка ми дойде да си ме прибере. Падна женицата на колене пред мене и се разрида. Тогава си обещах да стана човек”, припомня си Бианки.

 

След ареста Лео загубил и няколко от най-верните си другари. Предозирали се с наркотици. Всичко това накарало Бианки да преосмисли живота си и окончателно да загърби побоищата и приятелството с дилърите на смърт.

 

В многолюдната фамилия обаче не само Лео бил черната овца. Едни от роднините му емигрирал в далечна Америка. Там се влял в структурите на „Коза Ностра”. Каква точно е историята на близкия му с престъпната организация Бианки избягва да разказва в детайли. Сродникът му участвал в престрелка в кино, пострадал от куршум, но все пак оживял.

 

Според запознати обаче въпросният близък на Лео нарушил един от железните закони, които всеки член на „Коза Ностра” бил длъжен да спазва. Правило №2 в Кодекса гласяло: „Никога не гледайте жените на другарите”. Роднината на Бианко имал неблагоразумието да стори точно това, още по-лошо – обектът му на обожание била жената на един от шефовете.

 

Щом научил, същият се заканил да избие семейството му до девето коляно. Как и с чия помощ сродникът на Лео се е измъкнал жив от Америка, не се знае, но сицилианската фамилия била спасена от масова пуч. После Лео пристигнал в България... А животът му след това е разказван.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени