Алекс Сърчаджиева по-фиркана от Ласкин (Прави гаф след гаф)

Алкохолните привички на актьора Иван Ласкин изглежда се прехвърлят и върху жена му. Алекс, която уж беше порядъчна, направи крачка встрани. Напоследък залита по акъла на мъжа си и прекалява с чашките почти всяка вечер, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/aleks-syrchadjieva-pofirkana-ot-laskin-pravi-gaf-sled-gaf HotArena.net
Алекс Сърчаджиева по-фиркана от Ласкин (Прави гаф след гаф)

Алкохолните привички на актьора Иван Ласкин изглежда се прехвърлят и върху жена му. Алекс, която уж беше порядъчна, направи крачка встрани. Напоследък залита по акъла на мъжа си и прекалява с чашките почти всяка вечер, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Алкохолните привички на актьора Иван Ласкин изглежда се прехвърлят и върху жена му. Алекс, която уж беше порядъчна, направи крачка встрани. Напоследък залита по акъла на мъжа си и прекалява с чашките почти всяка вечер, научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Сърчаджиева дори се показа почерпана в ефир &ndash; преди старта на &bdquo;Денсинг старс&ldquo;, на която тя е водеща, бе във видимо нетрезво състояние, заваляше думите, залиташе и през повечето време изобщо не разбираше какво я пита Гала, която искрено се стараеше да й говори с възможно най-кратки изречения, пише в. &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Вероятно нямаше представа нито къде се намира, нито колко е часът, защото, както самата тя сподели, с Ласкин празнували рождения му ден два дни поред.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Косата ми ей сега ще стане&rdquo;, коментира през смях актрисата нелепите ролки, с които се появи, показвайки явната си дезориентация. Освен това водещата си позволи да отправи неприлични предложения към екранния си партньор Калин Сърменов, на когото се пада нелеката задача да бъде до нея като водещ. &bdquo;Ако не ме слуша ще го ступкам по дупенцето набързо&rdquo;, опита се да се пошегува почерпената Алекс, пускайки поредната си пиянска усмивка.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Актрисата отричаше, че не си е доспала и твърдеше, че е в супер форма след няколкодневен запой. &bdquo;Държи се като невменяема. На всеки се случва да се напие, няма лошо. Но да се прави че няма нищо е безумно&rdquo;, споделят недоволството си хора от екипа.</span></p>

1 Коментара

Diana

преди 10 години

MI DA JA BJAHTE TESTVALI ZA ALKOHOL PREDI PREDAVANETO NE E KOI ZNAE KOLKO SLOJNO

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.