Борис Дали има 5 мотора, 2 трактора и един булдозер

https://hotarena.net/lubopitno/boris-dali-ima-5-motora-2-traktora-i-edin-buldozer HotArena.net
Борис Дали има 5 мотора, 2 трактора и един булдозер

Борис Дали е почитател на мощните машини. Певецът от Бобов дол има пет мотора, два трактора и един булдозер. Моторите са му хоби и ги кара за удоволствие. Траторите и булдозера обаче са му необходими, понеже Борката, както приятелите му го наричат, има малко стопанство и сам върши повечето строителни дейности в него.

Борката сам сглобил тракторите от различни части. Макар и малки, машините са му от полза за обработването градините, които поддържа. Певецът, който има и кошери, направил още и фреза, машина за капково напояване, а в свободното си време обича да реставрира моторите си. Борис Дали, който на 24 март празнува 42-рия си рожден ден, умее още да изработва мебели. „Изработвам всичко от дърво, без дърворезба”, споделял е Борката, като е допълвал, че и сам е сглобил кошерите за 8-те пчелни семейства, които отглежда.

Много от почитателите му сигурно не знаят, че преди да пропее, Борис Дали е бил шофьор на кметицата на Бобов дол. По образование пък е минен геолог. Борис Дали е завършил Минно-геоложкия институт в София, но никога не е работил по специалността си. Има и магистратура с профил „Индустриален мениджмънт”.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.