Цяла България се смее на Мика

Водещият на „Тройка на разсъмване“ Тодор Милев се подигра с Мика Стоичкова. Той предложи на майтап есемеси с текст: DMS TEXT: PRAY FOR MIKA на 17777, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/cqla-bylgariq-se-smee-na-mika HotArena.net
Цяла България се смее на Мика

Водещият на „Тройка на разсъмване“ Тодор Милев се подигра с Мика Стоичкова. Той предложи на майтап есемеси с текст: DMS TEXT: PRAY FOR MIKA на 17777, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Водещият на &bdquo;Тройка на разсъмване&ldquo; Тодор Милев се подигра с Мика Стоичкова. Той предложи на майтап есемеси с текст: DMS TEXT: PRAY FOR MIKA на 17777, научи <strong>HotArena.net.</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Това стана, след като дъщерята на Христо Стоичков обяви, че заминава от България и приема оферта за работа в най-известната телевизия в Маями. Текстът на Мика предизвика жлъчни коментари, включително и предложението за есемеси с текст &bdquo;Моли се за Мика&ldquo;, пише в. &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Аман от повърхностни момичета, които ограбват шансовете на талантливите само заради статуса си&ldquo;, безмилостна е певицата Йоко Захариев за Мика. &bdquo;По-добре да бъдеш мразен за това, което си, отколкото обичан за това, което не си&ldquo;, публикува като в детски лексикон на стената си Мика, след като получи неодобрителните коментари.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Няколко дни по-рано Стоичкова се оплака, че тук, в България, никой не цени таланта и нарече българите &bdquo;мишки&ldquo;. Според нея в родината я съдят само по фамилията, затова щяла да си търси късмета извън граница.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

2 Коментара

Майничката

преди 9 години

Мишката си ти...офцЪ тъпа!ААЙ хващай си партакешките и се махай..никой не те иска тук!..повърхностна пача,грозна и без капка ум....какво като си дъщеря на Стоичков,ти си никоя!и няма да бъдеш някоя,не се надявай...бездарна и злобна си , а това не са качества на човек,който би могъл да успее истински :)

Коментирай

zizi top

преди 9 години

Микаелооооооооооооо,проста путко ,седни си на гъза че хем си проста ,хем си грозна ! Ако не беше баща ти ти щеше да си на магистралата с тази уста голяма !Била си модистка -- нищо не си,навираш се там насила ! Но евала на баща ти !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.