Деян Донков и Радина разделени! Кърджилова го хванала с друга!

https://hotarena.net/lubopitno/deqn-donkov-i-radina-razdeleni-kyrdjilova-go-hvanala-s-druga HotArena.net
Деян Донков и Радина разделени! Кърджилова го хванала с друга!

Деян Донков и Радина Кърджилова са разделени, научи HotArena.net.

 

Актрисата с пословична ревност хванала гаджето си да се среща с друга и го изгонила от дома им.

 

Близки приятели на Радина се молят това да е окончателната им раздяла, защото Кърджилова се съсипвала покрай Донков.

 

Радина напълно изтрещяла, след като научила, че Деян се среща тайно с 18-годишно девойче. По-късно се оказало, че това е млада кандидат-студентка за НАТФИЗ, на която Деян преподавал тънкостите на занаята. Момичето било дъщеря на негов приятел от ученическите години и той го помолил да я подготви за приемните изпити в Академията.

 

За да не си докарва излишни главоболия, Донков скрил това от Кърджилова. Намерили се обаче „добри приятели“ на бившата участничка в „Къртицата“, които й разказали, че видели нейния възлюбен с младото момиче, пише Всеки ден.

 

Оказало се, че и други познати на Радина ги били хванали „в особена близост“ още няколко пъти. Това накарало актрисата да изпадне в луд бяс и преди няколко седмици, когато Деян се прибрал след свое представление, го посрещнала на вратата. Дори когато Донков в подробности й разкрил какво е това девойче и защо не й разказал за него, Радина не се успокоила и го накарала да си събере вещите.

 

Не са малко историите, в които Донков е млатил с юмруци и шамари Радина. „Когато двамата се напиваха, винаги нещата стигаха до болница“, разкриват добре осведомени източници. Този път обаче шамара го е изял Деян и по чудо не е отвърнал на половинката си.

1 Коментара

ico

преди 9 години

Двама млади и зелени алкохолици.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.