Емил Каменов от „Къртицата“ – пълен измамник (Ето с какво лъже съквартирантите)

Охранителят Емил Каменов, участник в „Къртицата: Разтърсване2“, лъже съквартирантите си и преиначава много събития от личния си живот. Оказва се, че той не е бил гард на холивудските звезди, докато бяха в България за снимки, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/emil-kamenov-ot-kyrticata-pylen-izmamnik-eto-s-kakvo-lyje-sykvartirantite HotArena.net
Емил Каменов от „Къртицата“ – пълен измамник (Ето с какво лъже съквартирантите)

Охранителят Емил Каменов, участник в „Къртицата: Разтърсване2“, лъже съквартирантите си и преиначава много събития от личния си живот. Оказва се, че той не е бил гард на холивудските звезди, докато бяха в България за снимки, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Охранителят Емил Каменов, участник в &bdquo;Къртицата: Разтърсване2&ldquo;, лъже съквартирантите си и преиначава много събития от личния си живот. Оказва се, че той не е бил гард на холивудските звезди, докато бяха в България за снимки, научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Потресаващата история за Бориса, която Емо разказа в реалитито, че се е намърдала под завивките на Сталоун, е абсолютна измишльотина.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Каменов е гледал холивудски персони единствено по телевизора, разказват запознати. Обичал да си измисля разни истории, да играе сценки и разправя врели-некипели на жените, току виж ги впечатлил, пише в. &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">От &bdquo;Ню Бояна Филмс&ldquo; разкриват, че охранителят не е бил ангажиран да участва във втората част на &bdquo;Непобедимите&ldquo;. Работил е на снимачната площадка като денонощна охрана.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Никога не се е доближавал до звездите по какъвто и да е начин, няма нищо общо с тях, всичко е пълно негово въображение&ldquo;, коментират хора от киноцентъра.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">От друга страна HotArena.net намери две снимки на Емил Каменов, на които се вижда, че охранява Арнолд Шварценегер. Истината е някъде там...<br /></span></p>

1 Коментара

Истината е една

преди 10 години

От Ню Бояна Филмс лъжат, защото Емил ги изложи по най-глупав начин. Същият е бил в ТИМАДЖИЙСКИЯТ СОТ, а сега във фирмата, която охранява холивудските звезди, чиято пък е тимаджийска. А мислите ли, че продуцентите на предаването не са наясно къде и за кой е работил Емил? Същия участва и като статист към \"Непобедимите\"2.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.