Ергенът Алек бил смотаняк

https://hotarena.net/lubopitno/ergenat-alek-bil-smotanyak HotArena.net
Ергенът Алек бил смотаняк

Подиграват му се заради стара снимка, на която прилича на зубър

 

Ергенът Алекс Младенов разсмя зрителите с нов бисер - че никога не е виждал руси турци, писа „Уикенд”. Много зрители го оприличават на актьор от турски сериал, именно защото повечето от тях са руси, синеоки и костюмирани, но момъкът, който уж търси любовта в шоуто каза, че не си виждал руси турци.

„Ти нямаш ли телевизор?” – питат се в социалните мрежи и не могат да се начудят на акъла на блондина, който последните години е претърпял метаморфоза. За визуалната промяна в него заслугата е само и единствено на екипа на шоуто, който подлага Александър Младенов на промяна, за да го превърне в това, което е сега, тъй като с предишния си вид явно нямаше да има кандидатки за сърцето му.

В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни. Преди да участва като „Ергенът”, Алек е изглеждал като типичен зубър и ако участва в холивудска продукция, то определено ще му дадат ролята на момчето задръстеняк. Носил е и диоптрични очила.

„Стига бе, вижте го! Прилича на онези, дето им викат лузъри. Коя мацка ще го загледа, та камо ли десетки момичета да се наредят на опашка заради него?! Тия от продукцията са го хванали и са го преправили от-до, сигурно бая време им е отнело”, гласи друг коментар.

 

 

 

 

 

 

11 Коментара

Сиси

преди 4 седмици

Бил ли? Че той и сега си е пълен смотаняк! Студено, бездушно, егоцентрично, безогледно нагло, арогантно мекотело! Това е Алек Младенов!!! А и вероятно в момента е най-противният и мразен човек в държавата. Напълно заслужено...

Коментирай

Лелка

преди 4 седмици

Ама, защо да е бил смотаняк? Той и сега е смотан. Това, че са го напудрили и доста препратили, особено видно при зъбите, не го е променило. Отдалеч личи, че е изкуствен. Не само по външност е сладникав, но и по характер е хлъзгав и отвратителен.

Коментирай

Хана

преди 4 седмици

Турските актьори са мелези, много рядко са истински турци. Къванч Татлату е с босненски (славянски) и албански произход, например. Така че, не знам кое е смешното.

Коментирай

Гаринча

преди 4 седмици

Не гледайте тъпи предавания като ,,Ергенът".И всичко ще си дойде на мястото.

Коментирай

Сара

преди 4 седмици

Много неприятен женчо

Коментирай

Ади

преди 4 седмици

Защо не се повдига темата за силикона, носорязането. Само изкуствено моделираните останаха накрая. Това ли е примера.

Коментирай

Тих

преди 3 седмици

Само да кажа че турците са както нашите цигани.

Коментирай

Алек

преди 3 седмици

Като видят милионите ми друга песен пеят!!!

Коментирай

Шакира

преди 3 седмици

Това, че един турчин - Татлъту е рус и синеок, не значи че всички са. Той е наполовина босненец. Повечето са тъмни.

Коментирай

Роза

преди 3 седмици

И аз не мога да му се начудя на акъла...след като изигра роля, която го направи толкова мразен и противен, не си ли дава сметка, че оттук насетне никоя самоуважаваща се и свястна жена няма да му върже. Никой не иска до себе си подъл, лицемерен, арогантен, страхлив, жалък мишок. Таа, нека мама Ксения си го отглежда... съмнявам се вече някоя да го иска. Лично на мен ми е супер гнусен и противен.

Коментирай

Кака

преди 3 седмици

Жалка картинка! Скри се като мишок и се раздели с момичетата с видео. Няма капка мъжество в него! Добре, не е имал желание да продължи с никоя, но застани и го кажи в очите им! Залъгваше ги и накрая се подигра с тях!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.