Гаджето на Дичо забременя чрез ин витро (Ражда момиченце през май)

Дичо няма да остане по-назад от бившата си изгора – актрисата Диляна Попова, и след броени месеци ще стане родител, узна HotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/gadjeto-na-dicho-zabremenq-chrez-in-vitro-rajda-momichence-prez-mai HotArena.net
Гаджето на Дичо забременя чрез ин витро (Ражда момиченце през май)

Дичо няма да остане по-назад от бившата си изгора – актрисата Диляна Попова, и след броени месеци ще стане родител, узна HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Дичо няма да остане по-назад от бившата си изгора &ndash; актрисата Диляна Попова, и след броени месеци ще стане родител, узна <strong>HotArena.net.</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Певецът се похвали, че през март ще стане баща на момиче. От 2 години той и любимата му Карина работели за наследник. След като така и не се получавало обаче, те си помогнали с ин витро процедура, за която се бръкнали с 3 бона.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Още не знам за какво става въпрос, но се подготвям психически, че ще ставам баща&ldquo;, призна бившият вокал на Д-2. Когато разбрали, че най-сетне Карина носи дете, решили от суеверие да скрият добрата новина дори от най-близките си приятели, пише &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Името й сме го решили още преди време, когато сме си говорили по тази тема. Детето ни обаче няма да е кръстено на името на близките ни, а сме си го избрали такова, каквото на нас ни харесва&ldquo;, обясни музикантът пред Би Ти Ви вчера. Карина, която е графичен дизайнер, ще роди по естествен път.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Карина и Дичо са заедно повече от 7 години. Имали са една-две раздели, но след това са се събирали отново. Мечтаят да живеят един ден в Рим. Преди време музикантът се раздели с Диляна Попова именно заради желанието на актрисата да има дете, а той тогава бе категоричен, че не желае да става баща.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.