Иво Аръков се завръща в Съни Бийч

https://hotarena.net/lubopitno/ivo-arakov-se-zavrashta-v-sani-biych HotArena.net
Иво Аръков се завръща в Съни  Бийч

Иво Аръков ще се завърне в любимия Слънчев бряг, макар и само за 1 вечер.

Той заедно с Антоан Петров и Кирил Ефремов ще превърнат Bedroom beach в театрална сцена, за да изнеасат на нея своето култово представление „Спанак с картофи“. Неговата премиера е насрочена за 11 август от 21:00часа, а билетите вече са в онлайн продажба на промоционални цени.

Вече официално са обявени и още две театрални представления. Първото от тях е най-новата комедия на българската сцена, участие в която взимат и цял отбор известни актьори -„Молба за напускане“. Тя ще се състои на 28 юли, а в нея ще видим Филип Буков, Петьо Петков - Шайбата, Руслан Мъйнов , Силвестър Силвестров, Антоан Петров и Петър Данов.

Сашо Кадиев и Мариан Бачев също ще гостуват в Слънчев бряг. Те ще представят ,,Аз, досадникът" на 04 август, комедия, в която смехът избухва в изобилие и ни държи в напрежение до последната секунда! Двамата невероятни актьори играят наемен убиец и самоубиец в две съседни хотелски стаи. Единият има мишена за убиване, другият е нещастно влюбен.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.