Косьо Филипов погреба баща си

https://hotarena.net/lubopitno/kosyo-filipov-pogreba-bashta-si HotArena.net
Косьо Филипов погреба баща си

Таткото на новинаря на БНТ починал в съня си часове преди да види внучка си абитуриентка

Косьо Филипов изпратил миналата година със смесени емоции. Водещият на „По света и у нас” по БНТ погребал баща си, а на следващия ден изпратил дъщеря си Елия абитуриентка. „Той не дочака да я види в красивата й бяла рокля”, сподели журналистът.

Таткото на Костадин Филипов починал в съня си. Неочакваната му загуба била шок за цялото семейство. Журналистът нямало как да се отдаде изцяло на скръбта си, защото часове по-късно трябвало да води събитието „Златното перо”. Различни емоции се приплели у него и когато изпратил дъщеря си на бала й заедно с майка й Божана Филипова, с която се разведоха през 2008 г., като запазиха приятелски отношения. „Знам, че татко ни пази от горе, цялото семейство. Горд съм, че съм негов наследник”, каза новинарят. Баща му не могъл да види внучка си абитуриентка, но пък споделил щастието на сина си от сбъдването на мечтите му първо в журналистиката, а после в поезията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.