Крисия заряза училището

Музикалното развитие на Крисия взе превес над образованието й и малката красавица здравата е закъсала с училището. Откритието на Слави Трифонов буквално е обърнало гръб на школото, заради постоянните ангажименти около предаването и други оферти за изяви, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/krisiq-zarqza-uchilishteto HotArena.net
Крисия заряза училището

Музикалното развитие на Крисия взе превес над образованието й и малката красавица здравата е закъсала с училището. Откритието на Слави Трифонов буквално е обърнало гръб на школото, заради постоянните ангажименти около предаването и други оферти за изяви, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Музикалното развитие на Крисия взе превес над образованието й и малката красавица здравата е закъсала с училището. Откритието на Слави Трифонов буквално е обърнало гръб на школото, заради постоянните ангажименти около предаването и други оферти за изяви, научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Съучениците на Крисия от 3 б клас на разградското училище &bdquo;Васил Левски&rdquo; не са карали заедно с нея час от няколко месеца насам. Досега в даскалото Крисия се появявала веднъж седмично и акостирала като истинска звезда &ndash; да погледне докъде са приятелчетата й с материала, какво още има да навакса и да размени някоя и друга дума с учителките си, пише в. &bdquo;Уикенд&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Поведението й, продиктувано от бързовръхлетялата я слава, било напълно подкрепяно от училищното настоятелство, което смятало случаят й за &bdquo;по-специален&rdquo;. Даскалиците се радвали на успехите на малката си ученичка и отсъствията й били извинявани по презумпция, заради публичната й ангажираност.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Родителите на Крисия обаче са помислили за образованието на дъщеря си и детето им няма да остане без тапия. Къдрокосата красавица вече има частен учител, който използва всеки свободен час от времето й, за да пълни главичката й със знания по български език и литература, математика, история и природни науки. Така с индивидуален протокол, след разрешение на директорката, Крисия ще може да завърши трети клас и да продължи с образованието си по-нататък.</span></p>

2 Коментара

Do roditelite na Krisiq

преди 10 години

NE PRAVETE BIZNES S BADE6TETO NA DETENCETO SI! SRAMNO,NELEPO I GROZNO E!TQ MOJE I BEZ TAZI IZLI6NA SLAVA,UMORA I.... JAL MI E ZA DETETO!!OSAZNAITE SE,IMA I DRUGI NACINI!

Коментирай

Diana

преди 10 години

yo4no kazano ei hora ..............

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.