Криско, вземи учебник по граматика на жена си!

https://hotarena.net/lubopitno/krisko-vzemi-uchebnik-po-gramatika-na-zhena-si HotArena.net
Криско, вземи учебник по граматика на жена си!

Рапърът Криско затрупва половинката си Цвети със скъпи дарове, но е най-необходимо да й купи граматика. Брюнетката не се слави с изреден правопис, а преди дни написа „1200 калорий“ и показа неграмотност. Явно бившата стюардеса не знае правилото, че множественото число никога не завършва на „й“ – нещо, което се учи още в 5 клас.

Цвети постоянно показва, че приоритет са й разкрасителните процедури, но слуша и аудиокниги, от които обаче явно няма да научи правописа.

7 Коментара

Vanq

преди 1 месец

Мн важно, дреме й на Цвети за, вашето мнение.

Коментирай

Епикур

преди 1 месец

Цвети само пишки знае да лапа...

Коментирай

Кодтадин

преди 1 месец

Ваня ама и ти си проста като Жени май.путки тъпи.

Коментирай

НЕГРАМОТКА

преди 1 месец

Когато коментирате нечий правопис, добре е да сте изрЯдни във Вашия и да демонстрирате нужното ниво, след като пишете и публикувате статии. Явно е обаче, че и Вие сте пропуснали някои часове в училище, след като не знаете, че ако не поставите точка след цифрата 5, написаното се чете ПЕТ КЛАС, а не ПЕТИ КЛАС. Да не говорим за това, че се пише изрЯден, а не изрЕден. Присмял се хърбел на щърбел.

Коментирай

Тони

преди 1 месец

И Вашият правопис и " изреден"!

Коментирай

Ганчо

преди 1 месец

"Изреден" е производна форма на "изредя" (мин. страд. причастие) и няма нищо общо с "изряден". Неграмотка е права.

Коментирай

Филолог

преди 1 месец

Категорично подкрепям Неграмотка относно това, че пишещите статии трябва да се открояват с отличен правопис, особено когато коментират неграмотността на други хора. Не че не е за коментиране, но хърбелът да се присмива на щърбела, когато не е по-различен от него в правописно отношение, е, меко казано, смешно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.