Майонезата тръгна с охрана (Бившият на Виолета Здравкова му стана бодигард)

Моделът Стоян Стоянов, който нашумя покрай връзката си с миската Виолета Здравкова, се е превърнал в дясната ръка на бизнесмена Александър Найденов, узна HotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/maionezata-trygna-s-ohrana-bivshiqt-na-violeta-zdravkova-mu-stana-bodigard HotArena.net
Майонезата тръгна с охрана (Бившият на Виолета Здравкова му стана бодигард)

Моделът Стоян Стоянов, който нашумя покрай връзката си с миската Виолета Здравкова, се е превърнал в дясната ръка на бизнесмена Александър Найденов, узна HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Моделът Стоян Стоянов, който нашумя покрай връзката си с миската Виолета Здравкова, се е превърнал в дясната ръка на бизнесмена Александър Найденов, узна <strong>HotArena.net. </strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Здравенякът не се отделял от милионера и го придружавал и по време на най-личните му срещи както от интимно естество, така и от професионално, пише &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Мускулестият мачо стана известен, след като се снима гол в клип на Крум, а последната му изява като актьор е в новата песен на фолк певачката Теодора, където отново демонстрира доста щедро физиката си.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Според наши източници Стоян бил близък приятел с майонезения бос още от преди години, когато двамата вършеели по столични заведения и си търсели гаджета. Говори се дори, че когато Найденов се раздели скандално с актрисата Елен Колева, Стоян бил изпратен на няколко пъти пред дома й, за да я следи какво прави и с кого.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Той е готов на всичко за Сашо, много му е верен, а пък Найденов му се отблагодарява, като му позволява да поддържа висок стандарт на живот, плаща му една камара пари всеки месец&ldquo;, разкриват запознати, близки до богаташа. Стоянов пък намирал момичета на Александър и се грижел за неговата безопасност, докато Майонезата се отдава на ласки с различни елитни компаньонки.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">28-годишният Стоян е бил телохранител и на много други бизнесмени, персони от хайлайфа, както и на високопоставени личности на високо ниво в йерархията на държавната система. Тренирал е дълги години бокс. Служил е в &bdquo;Специалните сили&ldquo; &ndash; в 68-а бригада, на длъжност парашутист-снайперист-разузнавач. Известно време живеел и работил в Испания.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.