Щерката на Весна Змиянац с нигерийско гадже баскетболист (СНИМКИ)

Весна Змиянац, която този четвъртък ще гостува в столичния „CLUB 33”, е научила наскоро, че кандидат-зет й е от... Нигерия, узна HotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/shterkata-na-vesna-zmiqnac-s-nigeriisko-gadje-basketbolist-snimki HotArena.net
Щерката на Весна Змиянац с нигерийско гадже баскетболист (СНИМКИ)

Весна Змиянац, която този четвъртък ще гостува в столичния „CLUB 33”, е научила наскоро, че кандидат-зет й е от... Нигерия, узна HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Весна Змиянац, която този четвъртък ще гостува в столичния &bdquo;CLUB 33&rdquo;, е научила наскоро, че кандидат-зет й е от... Нигерия, узна <strong>HotArena.net</strong><strong>.</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Дъщерята на известната сръбска певица, Николия Йованович, изкара известно време в Щатите, където гостува на африканското си гадже. Атанасиос Адетокунбо е грък от нигерийски произход и в момента се състезава с екипа на &bdquo;New York Knicks&rdquo; от NBA.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Докато Николия бе зад Океана, Весна изкара няколко седмици в Черна гора, където пя в местните клубове. Тя планира след участието си в CLUB 33 да се отдаде на заслужена лятна почивка&rdquo;, разкриха пиарите на Змиянац, специално за <strong>HotАrena.net.</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Домакините от CLUB 33 са подготвили подобаващо посрещане на иконата на сръбския турбо фолк. Весна пристига в София в четвъртък по обяд. Ще се настани във ВИП-апартамента на луксозния хотел &bdquo;Casa Boyana&rdquo;. Вечерта, преди да се качи на сцената, ще бъде посрещната с щедра вечеря в &bdquo;Bar Flight&rdquo;.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.