Теди Джорджо чифтосва двойки в Club 33 (Виж регламента + всички подробности)

Трафикът из столичните булеварди се пренася от септември в култовата дискотека Club 33. Там всеки вторник ще е нажежено до червено в буквалния смисъл, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/tedi-djordjo-chiftosva-dvoiki-v-club-33-vij-reglamenta-vsichki-podrobnosti HotArena.net
Теди Джорджо чифтосва двойки в Club 33 (Виж регламента + всички подробности)

Трафикът из столичните булеварди се пренася от септември в култовата дискотека Club 33. Там всеки вторник ще е нажежено до червено в буквалния смисъл, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Трафикът из столичните булеварди се пренася от септември в култовата дискотека Club 33. Там всеки вторник ще е нажежено до червено в буквалния смисъл, научи <strong>HotArena.net.</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Диджеят с най-добрите ретро партита, Теди Джорджо, е подготвил нова изненада на поп фолк феновете и на гостите на клуба.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Новото му шоу \"Трафик парти\" ще събира необвързани, а премиерата ще бъде идния вторник. Купонджиите ще получат цветни гривни.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">\"Червената означава: \"Зает съм, не ме притеснявай\". Жълтата - \"Може и да ти клъвна, пробвай се\". Зелената е ясна - нейните притежатели са свободни. Но ще има и синя лента, която ще значи \"Търся любов за нощта\". Емоциите ще са гарантирани\", сподели Теди Джорджо пред <strong>HotArena.net.</strong><strong></strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Кралят сред диджеите обещава да няма скучаещи, а трафикът на двойки ще е гарниран и с натоварен трафик на хитове.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.