Мартин Мартинов заби милионерка (Тя му подари "Мерцедес")

06 Ноември 2014, 13:00


Решенинието на Мартин Мартинов да участва в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър” му донесе поредния дивидент. След като получи 5-цифрения си хонорар от риалитито, моделът се е сдобил и с нов „Мерцедес”, С класа, научи HotArena.net.

 

Германската лимузина обаче не е предметното изражение на заработената от Мартинов сума в „Образцов дом”, а е подарък за рождения му ден. И не от някой от родителите му, а от... новата му любовница, пише в. „Уикенд“.

 

Знаещи всички клюки за столичния хайлайф бъбривки разкриват, че „Мистър България 2009” е забил заможна столичанка непосредствено след напускането си на Къщата край Нови хан.

 

С мистериозната дама, която ръководи проспериращ бизнес, моделът се появи под ръка на рождения си ден в столичния клуб „Хасиенда” преди няколко вечери. Рожденикът не представи на всичките си гости чаровната си придружителка, но от километри проличаха химията помежду им. На тези, които за пръв път видяха новата тръпка на Мартинов, направи впечатление нейната скромност и отбраност, с каквито не се гордеят 90% от хай момите на столицата.

 

Щедрата на подаръци дама била с няколко години по-голяма от модела, разправят още клюкари. Този факт обаче не бил фактор за него, още повече, че две от предишните му любови, Жени Калканджиева и гримьорката Силвия Стойчева също са му каки.

 

Заради новата си изгора Мартинов, който от дълги години живее в САЩ, е отложил за неопределено време завръщането си в Лос Анджелис. Преди да влезе във „ВИП Брадър” манекенът работил като брокер във фирма за недвижими имоти, а след риалитито имаше планове да уча актьорския занаят на курсове в Холивуд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Веселка
преди 8 години
0
Нашумелият напоследък кандидат за слава-Мартин Мартинов се прехранва в Америка като обикновен брокер на агенция за имоти...Но поради силният си мързел доста често прибягва до заеми от приятели...Доколкото ни е известно повече от половината му хонорар от Вип Брадър е отишъл за връщането им...Сновенето му по лъскавите заведения в София,скъпите коли,с които се вози са прах в очите на хората...А що се отнася до красивият му дом в Тетевен,господинът трябва да бъде признателен на богатият приятел на маика му,които е обзавел този дом...Мартинов споменава,че иска да бъде артист...Пожелаваме му успех,но виждаики безличното му представяне във Вип Брадър малко се съмняваме в това...Защото и тук се изисква труд,а и талант....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени