Неузнаваема на 60г.! Славка Калчева остави всички без думи с подмладената си външност (Виж разликата)

21 Януари 2015, 18:00


Народната певица Славка Калчева, чийто вечен хит остана „Бяла роза“, изуми с опънатото си лице, което изглежда много по-младо за жена на 60 години, видя HotArena.net.

 

Интернет критиците са категорични, че изпълнителката никога не е изглеждала по-добре от сега. Дори в миналото, когато беше сред актуалните имена и парчетата й се въртяха нон стоп по музикалните канали, е изглеждала много по-възрастна.

 

Повод да си припомним за позабравената Славка е приятелството й с фолк фурията Емилия. Оказа се, че двете са доста близки. Нещо повече – дружбата им датира от силните години на народната певица.

 

Единственият известен факт около Калчева към настоящия момент е, че все още успявала да си набавя участия и била доста търсена, макар че единствената й култова и любима на всички поколения песен си остана само „Бяла роза“.

 

Именнп нестихващият интерес към Славка е наложило тя да предприеме някои крайни мерки, за да се подмлади. До какви корекции точно е прибегнала певицата и как изпъва лицето си – засега не е ясно.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени