ИСТИНАТА! Каква е играта на семейство Гущерови и има ли избити зъби Светлана?

https://hotarena.net/pod-pricel/istinata-kakva-e-igrata-na-semeystvo-gushterovi-i-ima-li-izbiti-zabi-svetlana HotArena.net
ИСТИНАТА! Каква е играта на семейство Гущерови и има ли избити зъби Светлана?

Ако си мислите, че Светлана Гущерова е жертва в скандала с Кирил Терзиев, помислете пак! Защото накрая може да се окаже, че плеймейтката е злият гений в цялата одеисея.

Бита ли е моделката? Има ли счупени зъби? Кой е мъжът в семейството на Гущерови? И как два откъснати кичура и няколко смъртни заплахи й „опекоха работата“ и „опростиха“ задължения от над 300 000 лева, ще разберете само в Intrigi.bg.

Но първо малко предистория…

"Всичко ce случи малко след 20 часа онзи ден. Със съпруга ми се прибирахме в кооперацията на булевард „България“, в която живеем. Той слезе от колата, за да отиде до гаража да отвори и да можем да паркираме. В автомобила бяха и децата ми. Докато го чакахме, от страничен черен път, който не води никъде, се зададе една наша стара кола.

Познах веднага шофьора. Когато изравних колата с неговата и спуснах стъклото на предния прозорец, го попитах какво прави тук? Той ми каза: „Къде е тази твоята дебела свиня? Ще го наръгам! Ще го заколя! Ще ви убия! Ще ви съсипя! Освен избитите зъби имам и откъснат кичур коса. На записите се вижда как той ме удря“, разказа Светлана Василева.

От своя страна Терзиев твърди, че с пръст не е докосвал Гущерова. „Разменихме си няколко реплики, тя тръгна да ме плюе и си удари фасетите в прозореца на колата. Със семейство Християн и Светла Гущерови имаме стара история – цяла одисея, свързана с много пари, които ми дължат“, разкри пред „Телеграф“ борецът.

Според техни близки става въпрос за крупната сума от 300 000 лева.

Пари, които Гущерови нямали никакво намерение да връщат поради периодичното зануляване на сметките по ротативки от Християн. Още преди време в медиите бе публикувана информация за баснословните суми, които милионерският син дължи на лихвари. Появиха се и слухове за отвличане. Семейството до такава степен затънало в борчове, че се налагало Светлана да си продава дрехите на безценица.

План „Ран“-ът на Гущерова

За неин късмет, един от хората, на които дължат пари – Кирил Терзиев, си изтърва нервите и хитрата Гущерова реши да се възползва от ситуацията. Тя вдигна медиен шум до небето заради физическата разпра с бореца, с когото дълги години са били приятели.

„Светлана изключително преекспонира скандала с Кирил. Първо каза, че е слязъл от колата и я ударил, а на записа от камерите се вижда как Терзиев си стои в автомобила. А и ако наистина й беше избил зъбите, веднага щеше да пусне снимка на щетата. Вместо това, малко след сблъсъка с Терзиев, тя публикува клипчета от театрална изява на „травмираните“ си деца“, разкриват близки до Гущерови.

Според запознати пъкленият план на моделката е да осъди Терзиев на голяма сума пари, с които да реши проблемите на семейството. Тъй като държи стабилен коз срещу него, тя има възможност и да сключи извънсъдебно споразумение, с което Гущерови да намалят значително дълговете си. И в двата случая – ситуацията за Светлана е „win-win“.

Не можем да не признаем заслугите на мъжа в семейство Гущерови – Светлана. Тя не само оправи бакиите на съпруга си, но и мъжкарски понесе ударите върху себе си. С цената на няколко екстеншъна тя защити семейството, докато Християн се правеше, че отваря вратата на гаража… Евала! Мъж на място!!

5 Коментара

Жалко

преди 1 седмица

Християн е в лоша позиция баща му се отрече от него той не работи а трябва да гледа толкова гърла около него барабар с навлека мама Кунка. Ако си посегне ма живота няма да се очудя. Той е на дъното а можеше да стигне много далече.

Коментирай

Логика

преди 1 седмица

Ако Кирил им дължи пари защо кара майбаха им? Защо ходи при тях? Иска да не им връща парите и да ги затрие ли? Защо им беше на детето на рожденния ден? Факт че не са със скъпи коли и в къща явно финансово са зле. Склонен съм да вярвам че Християн наистина е проиграл парите на баща си и за това баща му го плюе по медийте не беше на сватбата и не се интересува от децата им демек внуците му. Ако Светлана остане с майка си и децата сама не им завиждам

Коментирай

Deni

преди 1 седмица

Крайно време е тази отвратителна “двойка” да си намери майстора ,токова хора са завлекли с лъжи и измами , не случайно баща му на това прасе се отказа от него ! От цялата работа баба Кунка ще гледа деца и Търговище ще се увеличи с 4 човека ,а дъщеря и обратно в “професията” която умее най-добре,но вече е на финала за нейн ужас.

Коментирай

Нини

преди 1 седмица

Уж сте жълтури, а забравихте , че Светлана има опит с изнудването за пари ! Припомнете онзи момент, в който тя изнудваше любовниците си с тайни записи . Пълна кофра.

Коментирай

Светлана боклука

преди 6 дни

Този и е сводник и сутеньор

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.