ВЪРХОВНА НАГЛОСТ: Импресарио измамил Мира, отмъкнал половината й хонорар

https://hotarena.net/pod-pricel/varhovna-naglost-impresario-izmamil-mira-otmaknal-polovinata-y-honorar HotArena.net
ВЪРХОВНА НАГЛОСТ: Импресарио измамил Мира, отмъкнал половината й хонорар

Певицата Мира е била измамена за първи път в 25-годишната й кариера от организатора Асен Асенов, твърди сама тя пред "Телеграф".

Според нея Асенов не й платил половината хонорар след участието й в Германия. „Оправда се, че са му откраднали чантата, последваха други лъжи“, обясни пред „Телеграф“ изпълнителката.

 

Надежда

 

Въпросният мъж – Асен, е импресарио на български партита в Германия, но за съжаление не е бил коректен спрямо работата на Мира, става ясно сега. След участието й със световноизвестната звезда Джансевер в Касел българката не получава другата половина хонорар. „Колежката ми получи обещаните й пари и за мен явно не останаха. Първо каза, че на закуска в хотела ще ми ги донесе, след това още куп лъжи. След това се разбрахме мой приятел да се срещне с него и да вземе сумата, а той така и не се появи“, разказва Мира. Тя споделя, че до един момент е имала надежда да получи парите си, но вече тази сага е приключила за нея.

 

Гласност

 

„Споделих случилото се в социалните мрежи, не защото ми е до тези пари, въпреки че съм си ги изработила и не са малко, а за да предпазя колегите си от подобна неприятна ситуация с този човек“, казва певицата. Мира допълни, че много изпълнители са се свързали с нея, за да й споделят, че това се е случвало и на тях от същия човек, но не са давали гласност. „Именно за да не се случи подобно, аз дадох гласност“, допълва тя.

1 Коментара

каква певица е

преди 3 седмици

тая пръчка?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.