СКАНДАЛ с Румънеца (Неадекватен заплашва и псува)

3632
21 Април 2013, 17:44


Залязващият певец Адриан Рачев - Румънеца, успя да демонстрира в пълна сила максимата, че простотията ходи по хората.

 

Румънеца беше засечен от човек на HotArena.net  да вилнее по софийските булеварди. Около 14 ч. по обяд в неделя, рапърът бе видян на бул. „Цар Борис  III” да кара в посока  кв. Княжево. Певецът беше отворил покрива на кабриолета си, черен на цвят, стар модел японска кола, най-вероятно „Мазда”  и фучеше с над 100 км. в час при разрешени 60. 


За да не му се развали перчема, си беше сложил качулката на суичъра на главата си.

 

Високата скорост обаче, далеч не е беше единствена простотия, която успя да сътвори бившата звезда. Румчо,  както му викат приятелите на галено или беше пил, или беше шмъркал нещо, или си е такъв по принцип.

 

На кръстовището на булевардите „Цар Борис III” и „Никола Петков”, за зла участ джигитът попадна на червен светофар. Това видимо го ядоса. Тъй като беше втора кола, гъзаря наду клаксона, с цел колата пред него сив „Опел Астра” да му направи път. Съвсем естествено, спрелият шофьор на немската кола му направи обаче знак с ръка, че онзи зад него е луд.


В този момент, от устата на Румънеца прозвучаха думи като „ей сега ще видиш” и други изречения завършващи  с „мамата”.

 

Кулминацията, на селенията на Адриан Рачев, настъпи секунди по-късно. Маздата опита да изпревари опела по безумен начин, като имаше реалната опасност да стане  зверска катастрофа. За щастие, превъзбуденият от нещо певец не успя да предизвика ПТП или да блъсне човек.

 

HotArena.net  препоръчва на Румънеца да си върне книжката на мига, защото е абсолютно неадекватен и опасен на пътя.  Или спешно да премине към лечение на зависимостите си, каквито и да са те.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени