След дълго овъртане Камелия ПРИЗНА: НЕ РАБОТЯ за Пайнер!

09 Юни 2014, 19:00


Дъвкана, дъвкана и изплюта е темата за връзката между Камелия и фирма „Пайнер“. След като певицата замазваше очите на интересуващите се от ситуацията, казвайки, че всичко е наред, най-накрая тя самата разкри истината, видя HotArena.net.


Русата дива реши да внесе яснота, за да спрат спекулациите:

 

„Поради огромния интерес по повод взаимоотношенията ми с фирма ПАЙНЕР, ще внеса малко уточнения. Към момента 9.06.2014г, професионалните взаимоотношения между мен и фирмата не са прекратени, а ПРОМЕНЕНИ.

 

Вследствие на тази промяна, Камс Продакшън, тоест АЗ ,продуцира /плаща / аудио-визуалната ми продукция, а ПАЙНЕР я ползва, излъчва, и т.н. Участията се менажират в синхрон от Женя Димова и Цветин. Към момента с г-н Димитров сме в прекрасни, професионални взаимоотношения. Поздрави и бъдете здрави, Камелия“, гласи виртуалното изявление на фолк фурията.

 

В случая красивата изпълнителка не дължи процент на бившия си шеф от участия, а той не й дава стотинка за работа с композитори, текстописци, клипове и пр.

 

На тази практика е и обичаната Ивана, която неведнъж е споменавала, че е по-печеливша.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Български говорите ли?
преди 8 години
-1
Вашият сайт определено ще развали българския на читателите ви. Срамота е да правите основни грешки в заглавията: дума "овъртане" не съществува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени