Теодора Духовникова с мъж милионер (Стефан й прости изневярата с Калин Врачански)

22 Януари 2015, 16:30


Актрисата Теодора Духовникова може да се похвали не само с красив, но и с богат съпруг, узна HotArena.net.

 

Мъжът й Стефан държи едни от най-оборотните ресторанти в столицата. Въпреки това красавицата никога не е парадирала с финансовите възможности на семейството си и е сред най-земните актриси, пише „Всеки ден“.

 

Повечето от колегите й не знаят, че мъжът на Духовникова е заможен и тя може да си позволи да не работи, но не го прави.

 

Тя и Стефан имат един от най-дългогодишните бракове в арт гилдията. Въпреки че синеоката красавица беше хваната преди два месеца от папараците на Николета Лозанова да се целува страстно със своя колега Калин Врачански, Духовников й прости забежката, двамата запазиха брака си и днес са в прекрасни отношения. Теодора винаги е споделяла, че за нея семейството е на първо място, а с Врачански било само приятелска целувка.

 

„Винаги сме били много щастливи заедно. Знам, че за пръв и последен път съм казала „Да“, че това е мъжът на живота ми, колкото и да звучи като романтично клише. Такава е нагласата ми, тя няма да се промени“, издава Теди. Тя се омъжва за Стефан едва на третия път, след два неуспешни опита. Първия път планираната сватба се проваля заради неприятен инцидент в семейството. При насрочената втора дата актрисата катастрофира тежко няколко дни преди тържеството.

 

„Заинатих се и третият ни опит за сватба завърши успешно в село Лещен. Бяхме само 15 души. Аз носех малка бяла рокля, а дъщеря ни – ангелски крилца и венец от горски цветя на главата. През нощта приятелите ни извикаха цигани с тъпан и всички жени се качихме на масата“, спомня си Духовникова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени