Ваня бие шута на DJ Дамян?

22 Ноември 2013, 10:40


Ваня, половинката на DJ Дамян, намекна, че може и да го зареже.

 

Изпълнителката се изпусна в предаването “Plovdiwood” на предаването DCTV в рубриката, в която сама трябваше да си зададе три въпроса. Феновете са в шок, че първият въпрос, който Ваня пожела да я попита водещия е кога ще се раздели най-накрая с Дамян.

 

Отговорът й беше първо положителен, но после се обърна към камерата успокоително към любимия й. Изневерите бяха другата тема, която предизвика подозрение в редиците на поп-фолка. Ваня категорично отказа да обяви, че Дамян не й изневерява, защото ако е обратното, щяла да се изложи. Добрата новината е, че тя не знаела да й слагат рога. „Плаках, когато пях „Котето“, беше другата бомба, която хвърли Ваня. Парчето със скандален текст беше обаче най-големият хит по дискотеките и изпълнителката вече не съжалява, че го е изпяла.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Доста повърхностно заглавие!
преди 9 години
0
Имах редкият шанс да работя с тази двойка, казвам редкият, защото не бях работила във фолка. И смело смея да твърдя, че са изключително земни, приятни, грамотни, с леко и уютно чувство за хумор. Винаги с удоволствие си спомням за тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени