Война ТРЕСЕ чалгата! Андреа - цака, Мара –краде, Галена и Анелия – с капризи! (ПОДРОБНОСТИ)

24 Юли 2014, 18:01


Турнето на „Пайнер“ не е започнало, но участничките в него вече са развързали кесиите и дават хилядарки, за да се изхвърлят с впечатляващи представления на концертите, научи HotArena.net. Налице са и номерата, които си въртят, за да се прецакват една друга. Андреа е наела всички мъжки танцови състави, Мария окрала шоу на Бионсе, а докато Галена и Анелия се карат коя да пее последна, Митко Пайнера избрал Преслава да влезе в тази роля.

 

Обратно на всякаква логика, вечната дилема на коя чалга кокона да се падне честта да закрива концертите, продължава да трови атмосферата в димитровградската компания, научи „Уикенд”. След като претенции изявиха Андреа и Джена, още две „кокошки” от курника на Митко Пайнера му кукдудякали да им отреди така лелеяната роля. „Голямият спор беше дали Анелия, Галена или Преслава да пее последна, пише в. „Уикенд“.

 

Преди няколко дни в офиса Анка изпадна в истерия, че шефът държи Галка да закрива концертите, понеже е Певица на годината. Анелия обаче настояваше, че е редно тя да е на нейното място, тъй като е провъзгласена за музикален идол на всички чалга фенове. Преслава го раздаваше пас, тя по начало никога не се натиска, защото в края хората вече започват да се разотиват”, разправят служители на музикалната компания.

 

В крайна сметка, за да не си изкубат екстеншъните, Пайнера приложил поговорката „Двама се карат, трети печели” и обявил, че певицата, която ще закрива всички концерти, ще бъде Преслава.

 

Трънчето в очите на всички чалгарки този сезон обаче се очертава да бъде Мария. Миньончето от Стара Загора си е наумило да натрие носовете на колежките си, навирайки в лицата им не само луксозния си начин на живот, но и откривайки концертите с шоу на световно ниво.

 

Няма лошо, стига да не е крадено! Това на Мара обаче било едно към едно копирано от спектакъл на пилони на Бионсе, довери на „Уикенд” отлично информиран източник. Последното такова шоу американската попдива изнесе на концерта си от световното турне в Лондон през март.

 

Програмите, с които ще се представят изпълнителките, пък били строго законспирирани от колежките им. „Никой във фирмата не знае коя какво точно шоу подготвя. Крият дори къде репетират. Парадоксалното е обаче, че за да не изтече информация и да не се окрадат една друга, със сценичните им планове не са запознати дори режисьорите и хората от техническия персонал, от които дефакто зависи реализацията на концертите”, твърдят още информаторите ни.

 

Андреа, например, приложила кален номер на колежките си. Още преди два месеца ангажирала всички мъже-танцьори, с които „Пайнер” най-често работи и ползва за концерти и клипове.

 

Платала им на ръка тлъсти хонорари, за да не се полакомят на предложените им пари от другите певици.

 

Безспорно обаче най-ощетен от интригите и скандалите преди обиколката на България бил Галин. Младокът, за който турнето ще е първо, бил жестоко унизен заради слуховете за сексуалната му ориентация.

 

Мистерия остава дали по нареждане от „Пайнер” или по дизайнерско решение, само брюнетът, за който се мълви, че е сред изнежените мъже, е изтипосан сред чалгадивите на рекламния постер за музикалното събитие на сезона.

 

„Собственият ти работодател да намеква, че си в нежния отбор... Това си е жестока гавра!”, недоумяват в чалга средите. По необясними причини останалите мъже в турнето Фики Стораро, Константин, Борис Дали и Илиян липсват от плаката. Може би обяснението е, че те все пак са 100-процентови мъже...
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
lolz
преди 7 години
0
Май е "изсклубят" :D Каквато информацията в статията, такъв и правописът.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
bbbbb
преди 7 години
0
В крайна сметка, за да не си изкубат екстеншъните, Пайнера приложил поговорката „Двама се карат, трети печели” и обявил, че певицата, която ще закрива всички концерти, ще бъде Преслава. Да не би да имахте предвид "оскубат" или на пайнерски е "изкубат" ?/?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
преди 7 години
0
"изкубат" - Какво?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени