Андрей става баща до дни

2512
16 Май 2018, 11:16


Водещата на „Търси се“ Нели Хаджийска, издаде своя колега Андрей Арнаудов, че става татко до дни.

 

 

Това се случи по време на пресконференцията на ДНК, на която сдружението публично отчете дейността си за двете години от основаването си. Андрей само се усмихна и предпочете да замълчи от суеверие. За никого не е тайна, че приятелката му Емануела е в напреднала бременност, а първородният им син вероятно ще е едно от хилядите бебета, които ще бъдат кръстени във Второто национално кръщене на ДНК.

 

 

Вече е избрана и неговата дата – 7 октомври, а Андрей с гордост обяви, че вече са записани над 1000 деца. Това превръща „Направи го за България“ в най-успешната медийна кампания за демографската криза у нас. Като ТВ-продуцент и водещ с над 20-годишна практика в медиите, Арнаудов предложи решение на комуникационния проблем между държавата, обществото и бизнеса чрез нов „продукт" - онлайн платформата Bulgaria Wants You.

 

 

Инструментът промотира България като добро място за живот, работа и отглеждане на семейство. На събитието на ДНК присъства и Юлияна Дончева, която отправи конкретен апел към младите жени: „Обръщам се към всички дами - време няма! Възползвайте се от младостта, за да планирате семейство."

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени