Анита Мейзер съвсем истеряса, връщат я в Сливенския (Силиконката фалира, няма пари за такса „спокойствие“)

1589
26 Септември 2017, 13:56


Делото срещу Анита Мейзер продължава да се проточва, а миската е на ръба на силите си, разбра HotArena.


Скандалната миска е обвинена в непредумишленото убийство на приятеля си Николай. Мейзер от повече от година търка наровете в Сливенския затвор. Преди няколко месеца делото стига до финален етап с присъда от три години. Защитата, обаче, я обори и поиска преразглеждане. А сега процесът се бави сякаш нарочно и мъката на Анита става непоносима с всеки изминал ден зад решетките.


Адвокатът на силиконката сякаш бойкотирал последното заседание на Варненския съд заявявайки, че не се е запознал с документите от предишното. Така магистратите се принудиха да отложат съобщаването на окончателната присъда за октомври. А Анита отиде в съда с идеята, че цялата затворническа сага за нея е прикюлчила и ще чуе оправдателната присъда. Дори преди да я откарат към Варна е заявила на съкилийнчиките си, че й се вижда краят на мъката.


Разбира се, с това успяла да ги подразни, както и с доста неуместното и ненавеременно стягане на багажа. А щом чула, че се връща зад решетките на най-гадния женски затвор, Анита Мехзер буквално изпаднала в истерия и започнала да се влачи по коридорите на съдебната палата. Тя умолявала съдията да не я връща отново в Сливенския зандан, но това не било по волята на представителя на закона.


Това, от което най-много се притеснява силиконката е, че вече е свършила всички пари и няма да може да си плаща такса "спокойствие" зад решетките. А в такъв случай е абонирана за всевъзможен тормоз, зверства и гаври. Мейзер е фалирала тотално заради разноските за адвокат, които вече са десетки хиляди. А полза никаква, пише "България днес".


Единственото успокоение за Анита на този етап е, че май ще се размине с обвинението за подкуп на полицай. Причината е, че няма доказателства под формата на пари. но надали тази мисъл грее особено скандалната ВИП затворничка...

Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени