Цецо Тотото заряза жена си с бебе на ръце

4990
29 Ноември 2017, 12:00


Цецо Тотото е зарязал жена си с 5-месечното им бебе на ръце, ожали се самата Елена Боева, дочу HotArena.

Водещият на тегленията на тотото по БНТ обяви раздялата им във фейсбук, като публикува съобщението Gane Over Elena Boeva. Малко по-късно го изтри и отбеляза, че е сингълВпечатление прави, че бившата на Тъча не хареса публикациите в мрежата му от известно време.
Боева обаче нищо не знае. Пред „Телеграф“ тя призна, че живеят разделени, но не знае дали е временно или завинаги, като за отговор е препратила репортера да зададе на него този въпрос.

Тя каза, че не са се карали и нямат проблеми. На въпрос разделени ли са с Николов, тя каза, че единствено той може да каже, като дори се надява чрез медиите и тя самата да стигне до истината. Именно това показва до каква степен точно контактуват, Що се отнася до факта, че е променил семейния си статут в мрежата, тя е учудена. Като „незрял и елементарен“ определи избора му да уточнява личния си живот онлайн.

От появата на съобщението до нея, Елена признава, че са се чували, но не са се виждали. Дни наред вече не знае дали са заедно или не.
Ситуацията станала още по заплетена, когато от „Телеграф“ са се свързали със зам. директора на Народния театър „Иван Вазов“.

"Не
сме разделени", каза той, след умело покриване и нежелание да коментира действията си. На въпроса как това би могло да е вярно, при положение, че половинката му не знае дали са заедно или не, той отговори, че вероятно не е знаела какво да отговори.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени