Дъщерята на президента Петър Стоянов стана топ банкерка сред най-големите богаташи (Вижте как се уреди)

5375
22 Юли 2017, 12:04


Дъщерята на Петър Стоянов гради супер успешна кариера зад граница, узна HotArena.


Фани Стоянова от години живее, учи и работи в Англия. Тя завърши елитен икономически университет в Лондон и тръгна по своя път без и за миг да разчита на опеката на влиятелния си родител. Дамата не е особено популярна у нас, но повечето милионери и милиардери на Острова вече са чували името й. Причината - тя работи като банкер за "Ротшилд".


Това е една от най-старите банки в Англия с 250-годишна история. В нея стотици ужасно богати англичани, а и не само, държат и оперират с финансите си. А Фани е тази, която ги консултира кое е най-доброто за парите им. Първончално тя не е смятала, че точно това е най-правилното поприще за нея, но вече е истински влюбена в работата си.


Както всеки млад човек, който току-що е завършил висше образование, Фани Стоянова е преминала през омагьосания кръг на търсене на работа от хора, които нямат опит. Първоначално започва в един финансов тръст, където трупа знания и умения около година. След това узнава за конкурс, обявен от "Ротшилд" и решава да си пробва късмета.


Е, явно той е на нейна страна и Първата дъщеря получава престижната позиция. А, междувременно, баща й дори не е наясно как протича професионалния й път. Разбира за новото й работно място чак след като вече е подписала договор. Това не го изненадва, защото Фани винаги е искала да постига всичко сама и никога не е разчитала на "едно рамо" от бившия президент.


Колегите на Стоянова дори не знаели каква длъжност е заемал баща й. Щом подочули, че е бил президент на България, я питали дали е начело на фирмата "Булгари". Тя и до днес не може да проумее защо в Западна Европа гледат с такова пренебрежение на сънародниците й, сякаш са втора ръка хора, пише "България днес".


Фани може да живее отдавна в чужбина, но винаги се връща поне за малко в родината си. Смята, че София по нищо не отстъпва на Париж, Лондон и другите европейски столици. Със сигурност тя ще бъде поредната ни сънародничка, която да прослави страната ни зад граница!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
vitoshaword.com
Преди 1 година
-1
Следете романа-сериал, посветен на жените на България kralicatanakrastavicite.wordpress.com
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.-.
Преди 1 година
-1
аууу, топбанкерка сред най-големите богаташи... пък не и стига акъла, че трябва да си изглади ризата... а баща и няма нищо, ама НИЩО общо с кариерата и... ще се разтопя от умиление
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахаха хохо
Преди 1 година
0
не бе, това е проверка колко от читатИлите са слънчасали хахаха. поредната нефелна дъщеря на баща си. че и статия й платили егати. Нема ли кой да светне тоя род назначени чорбаджии да си озаптят чаветата да си харчат тихо "с къртовски труд" и "от закуски" изкараните милиони надалече от бедния народец и да не му се навират в очите с такива простотии изсмукани от пръстите на левия крак? щото не се знае знае ли се...


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени