Дъщерята на Стоянка Мутафова с предложение за брак от богат американец

2037
10 Април 2018, 12:13


Дъщерята на Стоянка Мутафова получи изненадващо предложение за брак навръх рождения си ден, научи HotArena.

 

Мария Грубешлиева прие честитки за рождения си ден на 1 април, а най-приятното обаждане се оказа от нейния брат Божил, който от години живее в Ню Йорк. Двамата са брат и сестра по бащина линия. След като й отправил най-искрените си пожелания, той я изненадал с много интересно предложение – да замине и да се омъжи в Америка.  

 

Шоу“ разкри, че става дума за 60-годишен ерген - отлично финансово подсигурен. Той видял снимка на Муки в личния албум на брат й. След като узнал, че е свободна мома богаташът настоял Божил да я викне в Америка на гости, за да се запознаят. Бил готов веднага да мине под венчило с нея и да заживеят заедно.

 

Муки също поискала от роднината си да й изпрати снимка на кандидата й, след което останала приятно впечатлена. Той изглеждал с около 15-години по млад от реалната си възраст и по всичко личало, че е с поддържан външен вид.

 

Какъв е отговорът й, за сега не е ясно. Мария има един провален брак зад гърба си с гръка Никос. Тя го остави, за да се прибере в България и да полага грижи за майка си. Може вече да е на друго мнение и да се чувства в готовност за нов живот.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Зико
преди 11 месеца
0
Човекът може скоро да е напуснал психиатрията и още да не се е възстановил, за да се "вгледа" в Мукито.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени