Ето я новата „Мисис Свят“ (СНИМКИ)

5079
24 Ноември 2013, 13:45


С грандиозен финал приключи конкурсът „Мисис Свят“ тази година. Победителка сред повече от 50 красавици стана американката Кейли Спарлинг, научи HotArena.net.

 

Мисис Америка спечели короната след оспорвана надпревара. А в състезанието тази година участие взеха две българки.

 

Антония Петрова се състезава от името на Русия, а Ивелина Павлова от името на България. За съжаление нито една от тях не се класира в челната тройка.

 

На трето място бе класирана Мисис Сингапур, а на второ Мисис Британия. Мисис Америка пък получила короната и титлата най-красива омъжена жена на света.

 

Както стана ясно догодина най-престижния конкурс по красота за омъжени жени, ще се проведе в София. От сега започнаха част от приготовленията за него.

 

Поради факта, че финалът ще се проведе в София се очаква интересът към състезанието да нарасне неимоверно. И на кастинга за Мисис България наистина да вземат участие най-красивите омъжени жени у нас.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
една
преди 4 години
-1
Ние сме се отчели този път с два крокодила. Догодина ще смее с три. Може и коне да са догодина.Така се редуват правилно - една година крокодил, следващата кон.После пак крокодил и после пак кон.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени