Истината за екшъна с Деси Радева: Насочиха пистолет срещу жената на преиздента! (Подробности)

5231
21 Февруари 2018, 12:43


Срещу колата на съпругата на президента Десислава Радева е било насочено оръжие по време на екшъна с нейния автомобил на 7 февруари, узна HotArena.

 

На 7 февруари вечерта в района на НДК се провежда специализирана полицейска акция, в рамките на която се проверяват луксозни автомобили. По това време в района преминава беемвето на първата дама, което е със затъмнени стъкла. Колата е шофирана от човек на НСО, а в нея се возят Деси Радева и личната й охранителка Боряна Заборина. Кола на жандармерията започва да се движи плътно зад автомобила на Радева, за който служителите на МВР решават, че е подозрителен. Шофьорът на НСО не спира, тъй като правилата не го задължават да го направи, писа „Галерия“.

 

Колата на Радева спира все пак на светофар край НДК. Тогава служителите на МВР я обграждат и насочват оръжие към нея, без да знаят кой се вози вътре. Следва бърза реакция на охранителката – изскача от автомобила и с високо вдигната в ръка карта на служител от НСО. Благодарение на това не се стига до лоши последствия.

 

На следващия ден изтече подвеждаща информация, че първата дама сама е шофирала колата и е участвала в гонка по бул. „България“, отказвайки да се подчини на заповеди от МВР. По този повод Десислава Радева публикува във Фейсбук тълкуване на думата „комплот“ – заговор, съзаклятие, конспирация, покушение, атентат, интрига, скрит план.


Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иванов
преди 10 месеца
-1
Нещо не ми се вярва да е така ,но тия номера не минават вече.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахах
преди 10 месеца
-5
Дано умреш най-скоро, злобо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
13
преди 10 месеца
-8
Много ясно че ще я изкарат Невинна тази тъпа овца. Трябваше седмица да мине,за да измислят нещо не само я оправдаващо, но и дори да я направят Жертва. Горкият травестит.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахах
преди 10 месеца
-9
Дано умреш най-скоро, злобо.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени