Иван и Андрей: Атакуват ни, искат да затворим „Фермата”!

2987
24 Октомври 2017, 11:20
Затварят „Фермата” на Иван и Андрей! Заради постоянни проверки и смущения от страна на външни лица, продукцията може и да приключи предсрочно, дочу HotArena.


Продуцентите на селското риалити избраха тази година да снимат край язовир „Студена”, заради което формата е подложен на серия санитарни проверки за спазване на нормите.


Районът е вододайна зона, от която се снабдява целият град Перник. И там трябва да се спазват строги правила.


След началото на снимките граждани и екоорганизации инициираха многобройни проверки, притеснени за хигиената в района.


Социалните мрежи също гръмнаха с критични коментари.


„Теренът на кого е и кой е разрешил до единствения язовир за питейна вода на Перник да се строи?”, „Влиза ли се в язовира с лодки и къде са отговорните институции?”, „За какъв наем е отдаден теренът?”

Това са основните въпроси, на които хората търсят отговор. По този повод от Министерството на околната среда и водите са изпратили изрично указание до управата в Перник.


В него е предписано до 14 дни да бъде върнат в първоначалния си вид терена. Това създава сериозни проблеми на двамата продуценти, които обаче са категорични, че са спазили всички изисквания и не са в нарушение.

"Спазили сме всички хигиенни норми и не сме в нарушение. Правят ни постоянни проверки от множество дирекции. По форумите пишат разни бракониери, които хвърлят мрежи в "Студена", но в момента там има камери и не могат да припарят. Затова е целия този шум",
коментират те пред "България днес".Междувременно, форумци им предлагат следващия сезон на „Фермата” да се снима в Източните Родопи. Там има достатъчно язовири и изолирани места, където да заведат участниците, без да ги заплашват с предсрочно спиране на формата.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени