Камелия за Цветин: Връзката ни може да бъде описана в цяла книга! Той ми е личен готвач

1869
16 Февруари 2018, 11:30


Попфолк изпълнителката Камелия разкри, че още пази спомените от първите срещи с дългогодишната си половинка Цветин, узна HotArena.

 

Бившата пайнерка издава, че мъжът й влиза в няколко роли – любовник, приятел, личен готвач и още много неща в едно.

 

Помня срещите и никога няма да забравя първите моменти с Цветин. Тази любов пламна взаимно. Изпращайки ме до вкъщи три-четири вечери подред, аз го целунах, той беше кавалер до последно“, разкрива пред „Телеграф“ блондинката.

 

За нея той е правилната половинка, с която се чувства добре по всяко време и мъжът, който би я последвал навсякъде.

 

Какво научихме един с друг е въпрос за цяла книга. Ние сме заедно от двадесет години, за това време нашата палитра на чувства, на приемане, на разбиране на другия, на разкриване, на отричане дори премина през всичко. Накрая идва удоволствието – една радост и наслада. Приличаме си по това, че обичаме да разговаряме помежду си. Не обичаме да сме навън ежедневно в шумни компании, не страдаме от това, че ако не излизаме, ще бъдем забравени. Не страдаме, че пропускаме някои приятелски сбирки. Ние сме вълци единаци. Различаваме се по това, че Цветин е по-любознателен, любопитен… При мен тези чувства бяха приспани, но той ги събуди“, отсича певицата.

 

Ками споделя, че основно Цветин готви и затова често се бъзика, че той й е личен готвач. Той обожавал да кулинарства и наистина му се отдавало. Докато тя е по другата част – бели лук, реже салати, мие съдове, почиства плота и обича да гласи масата, като обръща внимание дори и на най-малките детайли.

 

За 14 февруари Камелия споделя, че празнуват и Свети Валентин, и Трифон Зарезан. „Поливаме всеки празник“, отсича тя, но добавя, че подаръци обичат да си подаряват и без да има конкретни поводи.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени