Катето Евро на косъм от смъртта на Бермудския триъгълник

1099
12 Септември 2017, 17:00


Малко известен факт е, че Катето Евро през 1981 година е преживяла същински ужас по време на един самолетен полет. Уплахът й тогава е силен до такава степен, че вътрешно тя е била убедена, че загива, узна HotArena.

 

Полетът тогава е до Куба. А по това време актрисата работела като манекенка към известна българска фирма и постоянно ходела по ревюта.

 

Мислех, че загиваме и през цялото време бях убедена, че ще паднем в океана. Предполагам, че никак не е приятно да те изядат акулите, евентуално, ако оцелееш“, споделя Евро.

 

Попаднахме точно в Бермудския триъгълник в жестока турболенция. Спомням си, че се лети първо до Нюфаундленд, за да зареди самолетът гориво. И оттам вече полетът е от Канада до Куба и точно когато сме минавали над така наречения Бермудски триъгълник, ситуацията с турболенцията излезе извън контрол – беше страхотно преживяване!“, добавя още актрисата, писа „Шоу“.

 

В самолета били заедно с цигуларя Минчо Минчев, певеца Бисер Киров и редица други изпълнители. Престоят в Куба продължил 13 дни, а екстремното пътуване се оказва и първото летене над океана за актрисата.

 

Действително беше много страшно. Може би защото точно тогава се говореше за прословутия Бермудски триъгълник – как изчезват самолети, как изчезват кораби, и си беше голяма психоза“...

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени